Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: «Ο Πλούτος» του Αριστοφάνη που «ανεβαίνει» στο Ζεφύρι (16 Σεπτεμβρίου) και στο ανοιχτό θέατρο (Ιππίου) Κολωνού
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2011

«Ο Πλούτος» του Αριστοφάνη που «ανεβαίνει» στο Ζεφύρι (16 Σεπτεμβρίου) και στο ανοιχτό θέατρο (Ιππίου) Κολωνού

Δύο τελευταίες  παραστάσεις θα δοθούν στο Ζεφύρι (16 Σεπτεμβρίου) και στο ανοιχτό θέατρο (Ιππίου) Κολωνού (20 Σεπτεμβρίου), της  αρχαίας κωμωδίας  «Ο Πλούτος»  του Αριστοφάνη που «ανεβαίνει» από τη θεατρική μη κερδοσκοπική εταιρεία Vice Versa,  με την  υποστήριξη της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς . Οι παραστάσεις είναι ελεύθερες στο κοινό.
H θεατρική μη κερδοσκοπική εταιρεία VICE VERSA είναι ένας εκπολιτιστικός, αμιγώς πνευματικός και καλλιτεχνικός φορέας, στον οποίο συμμετέχουν και εργάζονται αφιλοκερδώς νέοι από συνολικά 11 χώρες. Η ομάδα αποτελείται από 42 άτομα, φοιτητές και εργαζόμενους, Έλληνες και ξένους, ανθρώπους από διαφορετικά κοινωνικά περιβάλλοντα, που τους ενώνει η αγάπη του θεάτρου.
Η Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς στηρίζει την πρωτοβουλία αυτή, ως ο  κατεξοχήν αρμόδιος δημόσιος φορέας  για θέματα που αφορούν  την κοινωνική, πολιτιστική και πνευματική καλλιέργεια των νέων

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.