Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΚΑΙ ΕΞΑΡΓΥΡΩΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΣΗΜΟΥ
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Τρίτη 16 Αυγούστου 2011

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΚΑΙ ΕΞΑΡΓΥΡΩΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΣΗΜΟΥ

Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ (ΟΓΑ) στα πλαίσια υλοποίησης  της διαδικασίας καλεί τους ενδιαφερόμενους παρόχους υπηρεσιών πληρωμής, που επιθυμούν να συμμετέχουν στην υλοποίηση της διαδικασίας έκδοσης και εξαργύρωσης του εργοσήμου, αποδεχόμενοι πλήρως και ανεπιφύλακτα τις τεχνικές προδιαγραφές-απαιτήσεις, όπως αυτές ορίζονται στην ανωτέρω απόφαση του Υπουργού Εργασίας & Κοινωνικής Ασφάλισης, να υποβάλουν το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 19/8/2011 αίτηση-δήλωση ενδιαφέροντος, η οποία θα κατατεθεί στον ΟΓΑ (οδός Πατησίων 30 όροφος 5ος γραφείο 507).
Η αμοιβή προς τους παρόχους υπηρεσιών πληρωμής που θα συνάψουν σχετική σύμβαση καθορίστηκε σε ποσοστό 2% επί των ασφαλιστικών εισφορών των εργοσήμων που θα εξαργυρώνονται.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τον Κλάδο Κύριας Ασφάλισης Αγροτών του ΟΓΑ, στο τηλέφωνο 213-1519-227 και στο FAX: 210-3841214.
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.