Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: 34η Γιορτή Βιβλίου
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

34η Γιορτή Βιβλίου

Την Παρασκευή 13 Μαΐου, η 34η Γιορτή Βιβλίου ανοίγει τις πύλες της στον όμορφο εξωτερικό χώρο του Ζαππείου, με καινούργια αναβαθμισμένα περίπτερα. Πολύχρωμη, ολοζώντανη και φωτεινή, γεμάτη θησαυρούς γνώσεων, σκέψεων και ιδεών, δρώμενα και εκπλήξεις.
Η 34η Γιορτή Βιβλίου, η οποία τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού, συνδιοργανώνεται από το Σύλλογο Εκδοτών Βιβλίου Αθηνών (Σ.Ε.Β.Α.), με τη συνεργασία της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών και του Πολιτισμικού Οργανισμού του Δήμου Αθηναίων από τις 13 έως 29 Μαΐου.
Στη δεκαεφτά μέρες της διάρκειας της Γιορτής χιλιάδες άτομα κάθε γενιάς και ηλικίας θα συναντηθούν στον χώρο της, θα ξεφυλλίσουν βιβλία κάθε είδους και θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν εκδήλωσεις που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα ενδιαφερόντων, όπως θεατρικές παραστάσεις για παιδιά, κατασκευές μουσικών οργάνων, μαγειρική, παρουσιάσεις βιβλίων, συνομιλίες συγγραφέων, αναλόγια, προβολές ντοκιμαντέρ αφιερωμάτων για τον Αλέξανδρο Παπαδιαμάντη και τον Οδυσσέα Ελύτη, συναυλίες με τους encardia, τον Λάκη Παπαδόπουλο (Λάκης με τα ψηλά ρεβέρ), μελοποιημένη ποίηση του Γιάννη Μαρκόπουλου, Μάνου Χατζηδάκι, Μίκη Θεοδωράκη με τη Νικολέττα Σαριδάκη, τον Γιώργο Αλτή και τον Φίλίππο Πασσαλίδη κ.ά.
  • Για να κατεβάσετε την αφίσα της 34ης Γιορτής Βιβλίου πατήστε εδώ.
  • Για να δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων κάντε κλικ εδώ.
Και φέτος η Γιορτή Βιβλίου προσφέρει στο κοινό των χορηγών επικοινωνίας ως δώρο βιβλία.
Καθημερινά θα δίνονται βιβλία στο ραδιοφωνικό κοινό των χορηγών- σταθμών, τα οποία συνιστούν προσφορά των εκδοτών που συμμετέχουν στη Γιορτή.
Κοινωνική προσφορά: Συγκεντρώνουμε βιβλία για να ενισχύσουμε τις βιβλιοθήκες. Σε αυτή την έκθεση θα ενισχύσουμε τις παραμεθόριες βιβλιοθήκες της Λέρου και των Λειψών. Στο τέλος της ΓΙΟΡΤΗΣ οι εκθέτες θα δωρίσουν βιβλία, ΕΝΩ ΠΡΟΤΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΜΙΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΥΣ, ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΒΙΒΛΙΑ για αυτό το σκοπό.
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.