Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Πρόσκληση σε Συνέντευξη Τύπου: Συλλογή Γιώργου Οικονόμου - 2ο Τμήμα στην Πινακοθήκη του Δήμου Αθηναίων
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

Πρόσκληση σε Συνέντευξη Τύπου: Συλλογή Γιώργου Οικονόμου - 2ο Τμήμα στην Πινακοθήκη του Δήμου Αθηναίων

Ο Πολιτισμικός Οργανισμός του Δήμου Αθηναίων και η Συλλογή Γιώργου Οικονόμου σας προσκαλούν σε Συνέντευξη Τύπου την Τετάρτη 4 Μαΐου στις 12.00 στην Πινακοθήκη του Δήμου Αθηναίων κτήριο Μεταξουργείου (Λεωνίδου και Μυλλέρου, τηλ.: 210 5202420 - 1 στάση metro: Μεταξουργείο) για την παρουσίαση του 2ου τμήματος της Έκθεσης (από το Σουρεαλισμό στους Νεοάγριους και τα χαρακτικά της Συλλογής) της Συλλογής του Γιώργου Οικονόμου.
Η Συλλογή έργων του Γιώργου Οικονόμου, παρουσιάζεται σε παγκόσμια πρώτη στη Δημοτική Πινακοθήκη. Το δεύτερο τμήμα της Συλλογής, από 5 Μαΐου έως 2 Οκτωβρίου, περιλαμβάνει έργα από το Σουρεαλισμό, τη Σχολή του Παρισιού, Πορτρέτα - Γυμνά - Νεκρές Φύσεις, την τέχνη στην πρώτη Μεταπολεμική Δεκαετία, την τέχνη στη Δεκαετία του '60, τους Νεοάγριους, καθώς και τα Χαρακτικά της Συλλογής.
Το πρώτο τμήμα, παρουσιάστηκε με μεγάλη επιτυχία από 17 Φεβρουαρίου έως 24 Απριλίου και περιελάμβανε έργα από το 15ο αιώνα έως τη Νέα Αντικειμενικότητα καθώς και τα Σχέδια της Συλλογής.
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.