Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Εκδοση κερμάτων για την διοργάνωση των ΧΙΙΙ Παγκόσμιων Θερινών Αγώνων SPECIAL OLYMPICS – ΑΘΗΝΑ 2011
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

Εκδοση κερμάτων για την διοργάνωση των ΧΙΙΙ Παγκόσμιων Θερινών Αγώνων SPECIAL OLYMPICS – ΑΘΗΝΑ 2011

Το Υπουργείο Οικονομικών – Γενικό Λογιστήριο του Κράτους ανακοινώνει ότι το   Νομισματικό Πρόγραμμα έτους 2011 είναι κατεξοχήν αφιερωμένο στη διοργάνωση των ΧΙΙΙ Παγκόσμιων Θερινών Αγώνων SPECIAL OLYMPICS – ΑΘΗΝΑ 2011 που θα πραγματοποιηθούν το διάστημα 25 Ιουνίου – 4 Ιουλίου 2011.

Συγκεκριμένα πρόκειται να εκδοθούν:
  1. Αναμνηστικό κέρμα κυκλοφορίας στην αξία 2€ με παράσταση της εθνικής όψης διαφορετική από τα κυκλοφορούντα ελληνικά κέρματα της αξίας αυτής. Η αναμνηστική παράσταση θα απεικονίζει το έμβλημα των Αγώνων, ένα λαμπερό Ήλιο.
  2. Χρυσό συλλεκτικό νόμισμα ονομαστικής αξίας 100€
  3. Αργυρό συλλεκτικό νόμισμα ονομαστικής αξίας 10€ σε δύο παραστάσεις.
  4. Επιμελημένες σειρές ελληνικών κερμάτων ευρώ κοπής 2011 σε συσκευασία απλού blister, σε δύο εκδόσεις ανάλογα με το κέρμα 2€ που θα εμπεριέχεται.
  5. Επιμελημένες σειρές ελληνικών κερμάτων ευρώ κοπής 2011 σε συσκευασία τρίπτυχου blister με αργυρό συλλεκτικό νόμισμα ονομαστικής αξίας 10€, σε δύο εκδόσεις ανάλογα με το αργυρό νόμισμα που θα εμπεριέχεται.

 Η διάθεση των συλλεκτικών νομισματικών προϊόντων θα πραγματοποιείται από το Κεντρικό Κατάστημα και τα Υποκαταστήματα της Τράπεζας της Ελλάδος.

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.