Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Ανοιχτή για το κοινό και τις αργίες του Πάσχα η έκθεση με έργα από τη Συλλογή του Γιώργου Οικονόμου
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

Ανοιχτή για το κοινό και τις αργίες του Πάσχα η έκθεση με έργα από τη Συλλογή του Γιώργου Οικονόμου

Ο Πολιτιστικός οργανισμός του Δήμου Αθηναίων  ενημερώνει ότι λόγω της μεγάλης επιτυχίας που σημειώνει η έκθεση με έργα από τη Συλλογή του Γιώργου Οικονόμου στην Πινακοθήκη του Δήμου Αθηναίων στο Μεταξουργείο, θα παραμείνει ανοιχτή για το κοινό και τις αργίες του Πάσχα.
Η πρώτη ενότητα της έκθεσης λήγει στις 24 Απριλίου, Κυριακή του Πάσχα, και είναι η τελευταία ευκαιρία να τη δείτε!
H Συλλογή του Γιώργου Οικονόμου ξεδιπλώνει την Ιστορία της Μοντέρνας Τέχνης και στο πρώτο τμήμα παρουσιάζονται έργα από το 15ο αιώνα στο Ροκοκό, τον Ακαδημαϊσμό, τον Ιμπρεσιονισμό, τη Βιεννέζικη Απόσχιση, το Φωβισμό, τον Εξπρεσιονισμό, τον Κυβισμό, την Αφαίρεση, τη Νέα Αντικειμενικότητα, καθώς και τα σχέδια της Συλλογής και εκπλήσσει το φιλότεχνο κοινό με έργα εμβληματικών εκπροσώπων της όπως Pablo Picasso, Eugène Delacroix, Edgar Degas, Paul Gauguin, κ.α., αλλά και λιγότερο γνωστών εικαστικών δημιουργών.
Στη Συλλογή εκπροσωπούνται με έργα τους και κορυφαίοι Έλληνες καλλιτέχνες - Γιώργος Ιακωβίδης, Νικόλαος Γύζης, Γιώργος Μπουζιάνης.
Πινακοθήκη Δήμου Αθηναίων - Κτήριο Μεταξουργείου: Λεωνίδου και Μυλλέρου (Μεταξουργείο), Στάση Μετρό: Μεταξουργείο
Ημέρες και ώρες λειτουργίας:
Τρίτη έως και Σάββατο 10.00-14.00 & 17.00-21.00, Κυριακή 10.00-14.00
Πληροφορίες: 210 5202420 - 21
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.