Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Παγκόσμιο Συνέδριο Θεραπευτικής Ιππασίας: το 2012 στην Ελλάδα!
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

Παγκόσμιο Συνέδριο Θεραπευτικής Ιππασίας: το 2012 στην Ελλάδα!

Ο ΣΘΙΕ έχει αναλάβει την διοργάνωση του 14ου Παγκόσμιου Συνεδρίου Θεραπευτικής Ιππασίας που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα από τις 24 ως τις 27 Απριλίου 2012.
Στην διοργάνωση αυτή αναμένεται να συμμετάσχουν, εκπαιδευτές, θεραπευτές, και μέλη της επιστημονικής κοινότητας από όλο τον κόσμο.
Το Παγκόσμιο Συνέδριο Θεραπευτικής Ιππασίας διοργανώνεται κάθε τρία χρόνια με τη συμμετοχή εκατοντάδων ειδικών στη θεραπευτική ιππασία και αποτελεί τη σπουδαιότερη επιστημονική εκδήλωση για αυτό το γνωστικό αντικείμενο.
Την επιστημονική ευθύνη του 14ου Συνεδρίου έχουν αναλάβει από κοινού η Παγκόσμια Ομοσπονδία Θεραπευτικής Ιππασίας (Federation of Riding for the Disabled International) και ο Σύνδεσμος Θεραπευτικής Ιππασίας Ελλάδας.
Οι ανακοινώσεις και οι διαλέξεις που θα γίνουν στη διάρκεια του Συνεδρίου θα αφορούν στις παρακάτω επιστημονικές ενότητες: φυσικές αναπηρίες, ψυχική υγεία, συναισθηματικές διαταραχές, μαθησιακές δυσκολίες αυτισμός, κοινωνική ενσωμάτωση.
Παράλληλα θα γίνουν σεμινάρια και workshops από ειδικούς στη θεραπευτική ιππασία, με ορισμένο αριθμό συμμετεχόντων.
Η επίσημη γλώσσα του Συνεδρίου θα είναι η αγγλική.
Όλες οι σχετικές με το Συνέδριο πληροφορίες είναι ανηρτημένες στην ιστοσελίδα http://www.frdi-athens2012.gr/.
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.