Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: ΧΑΡΙΣΤΙΚΟ ΠΑΖΑΡΙ «ΠΑΡΕ ΔΩΣΕ»
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Παρασκευή 25 Μαρτίου 2011

ΧΑΡΙΣΤΙΚΟ ΠΑΖΑΡΙ «ΠΑΡΕ ΔΩΣΕ»

Η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Αγίων Αναργύρων - Καματερού,  σε συνεργασία με την Ομάδα Εθελοντών «Δ.Ρ.Α.Σ.Η.» και τα ΚΑΠΗ Αγίων Αναργύρων και Καματερού, διοργάνωσαν δωρεάν παζάρι μεταχειρισμένων ειδών ένδυσης. Με πρωτοβουλία του Αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής & Αλληλεγγύης, Σωτήρη Καμαρινόπουλου και της Ομάδας Εθελοντών ΔΡΑΣΗ, το παζάρι πραγματοποιήθηκε στις 18 και 19 Μαρτίου 2011 στο Κινηματοθέατρο ΜΕΛΙΝΑ στο Καματερό και σημείωσε εξαιρετική επιτυχία. Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν πολύ μεγάλη, τόσο από πλευράς προσφοράς όσο και από πλευράς ζήτησης.
Οι πολίτες «αγκάλιασαν» αυτή την πρωτοβουλία που έγινε για πρώτη φορά στην περιοχή του Καματερού και ανταπέδωσαν με εγκάρδιες ευχές στους εθελοντές του παζαριού. Η επιτυχία του φαίνεται να καθιερώνει το χαριστικό παζάρι ως θεσμό του Δήμου μας, που θα λαμβάνει χώρα κάθε χρόνο.
Ο Δήμος Αγίων Αναργύρων – Καματερού θέλει να εκφράσει τις ευχαριστίες του σε όλους όσοι συνέβαλαν στην επιτυχία της διοργάνωσης: στην Ομάδα Εθελοντών «Δ.Ρ.Α.Σ.Η.» και στα ΚΑΠΗ Αγίων Αναργύρων και Καματερού, που αφιέρωσαν ώρες και προσέφεραν έργο ώστε να πραγματοποιηθεί το παζάρι∙ στα σχολεία και τους πολιτιστικούς συλλόγους της περιοχής, που επίσης μας προσέφεραν την πολύτιμη βοήθειά τους∙ τέλος, στον κόσμο που, χωρίς την άμεση ανταπόκριση και προσφορά του, αυτή η εκδήλωση δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί.
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.