Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Ημερίδα με τίτλο: «Νερό το πραγματικό χρυσάφι»
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

Ημερίδα με τίτλο: «Νερό το πραγματικό χρυσάφι»

Την Τρίτη, 22 Μαρτίου 2011, στις 6.00 μ.μ., με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Νερού, θα πραγματοποιηθεί στο αμφιθέατρο του Τελλογλείου Ιδρύματος ημερίδα με θέμα «Νερό το πραγματικό χρυσάφι».
Το πρόγραμμα της ημερίδας περιλαμβάνει:

6:00 μ.μ.  Προσέλευση

6:00-6:10 Προσφώνηση καθ. Ι. Μυλόπουλου, Πρύτανη Α.Π.Θ. και  Προέδρου ΔΣ Τελλογλείου Ιδρύματος.
6:10-6:20 Προσφώνηση κ. Κ. Ζέρβα, Αντιδημάρχου Περιβάλλοντος, Ποιότητας Ζωής και Ελεύθερων Χώρων.
6:20-6:40 Υπογραφή πρωτοκόλλου συνεργασίας μεταξύ του Colorado State University, Fort Collins, USA και του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.
6:40-7:00 «Νερό και Ενέργεια» Κ. Κατσιφαράκης, καθηγητής του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών Α.Π.Θ., Συντονιστής του Συμβουλίου Περιβάλλοντος Α.Π.Θ.
7:00-7:20  «Το νερό στις αρχές του 21ου αιώνα: Προκλήσεις & Ευκαιρίες στον σχεδιασμό και διαχείριση των υδατικών πόρων». Ευάγγελος Βλάχος, καθηγητής του Πανεπιστημίου του Colorado State University Fort Collins, USA.
7:20-7:40  «Το νερό ……….. στα μουσεία» Δρ. Ασπασία Λούβη, Γεν. Διευθύντρια του Πολιτιστικού Ομίλου Τράπεζας Πειραιώς.
7:40-8:00  «Το νερό πηγή ζωής» κ. Μανώλης Γλέζος, επ. διδάκτωρ των Τμημάτων Γεωλογίας του Πανεπιστημίου Πατρών και Πολιτικών Μηχανικών του Α.Π.Θ.
8:00-8:15  Ερωτήσεις-συζήτηση
8:15-8:30  Μουσικό φινάλε από τους φλαουτίστες Εύη Νάκου και Γιάννη Κούγια.
Η εκδήλωση είναι ανοιχτή για το κοινό και θα μεταδοθεί διαδικτυακά, μέσω live streaming, στο σύνδεσμο  mms://video.auth.gr/auth_water_mngmt_2011
Να σημειωθεί ότι την ιστοσελίδα http://noc.auth.gr/services/voice-video/streaming/vod_events.html μπορούν να επισκέπτονται όσοι επιθυμούν να δουν την εκδήλωση μαγνητοσκοπημένη καθώς και προηγούμενες εκδηλώσεις που μεταδόθηκαν μέσω  live streaming.

Πληροφορίες: Τελλόγλειο Ίδρυμα,  2310 991610, 991616, 247111
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.