Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: ΕΚΘΕΣΗ ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ ΣΤΗ ΣΟΦΙΑ
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

ΕΚΘΕΣΗ ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ ΣΤΗ ΣΟΦΙΑ


photo από http://www.hfc-sofia.com/
 Έκθεση βραβευμένων ελληνικών βιβλίων (2006-2009) παρουσιάζει η Εστία του ΕΙΠ της Βουλγαρίας από κοινού με την Εθνική Βιβλιοθήκη της Σόφιας (Αγ. Κυρίλλου και Μεθοδίου).
Θα εκτεθούν τα κρατικά βραβεία ποίησης, διηγήματος, μυθιστορήματος, δοκιμίου-κριτικής, χρονικού-μαρτυρίας, αλλά και τα κρατικά βραβεία παιδικού λογοτεχνικού βιβλίου, τα βραβεία εικονογράφησης παιδικού βιβλίου και βιβλίου γνώσεων για παιδιά. Ακόμη παρουσιάζονται τα βραβεία αναγνωστών που προκύπτουν από τις λέσχες αναγνωστών τις οποίες έχει συγκροτήσει το Εθνικό Κέντρο Βιβλίου.
Σκοπός της εκδήλωσης αυτής είναι να παρουσιασθούν τα σύγχρονα ρεύματα της ελληνικής λογοτεχνίας στο βουλγαρικό αναγνωστικό κοινό και, ιδιαιτέρως, στους εκδοτικούς οίκους της Βουλγαρίας με την προοπτική να εκδοθούν κάποια από τα πιο επιτυχημένα έργα της ελληνικής εκδοτικής παραγωγής στη φίλη και γείτονα χώρα.
Επίσης, θα εκτεθεί συλλογή εκδόσεων βουλγαρικής λογοτεχνίας μεταφρασμένης στην ελληνική γλώσσα που διαθέτει η Εστία του ΕΙΠ.
Στα εγκαίνια της έκθεσης ελληνικού βιβλίου θα παραστεί η Ελληνίδα λογοτέχνης Ισμήνη Καπάνταη η οποία θα μιλήσει για τη λογοτεχνία τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα.

Εθνική Βιβλιοθήκη της Σόφιας (Αγ. Κυρίλλου και Μεθοδίου)
Διάρκεια: 24 Μαρτίου έως τις 14 Απριλίου 2011

photo από http://www.hfc-sofia.com/
Διεύθυνση:
51 Benkovsky Str.
Sofia 1000
Τηλ: 00359 298 3635 3
email: *at*@hfc-sofia.com
http://www.hfc-sofia.com/
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.