Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Εργαστήρια μυθοπλασίας Από το Μουσείο Συναισθημάτων Παιδικής Ηλικίας
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011

Εργαστήρια μυθοπλασίας Από το Μουσείο Συναισθημάτων Παιδικής Ηλικίας

Ελάτε να ταξιδέψουμε στον κόσμο των παραμυθιών του Μουσείου Συναισθημάτων! Ενήλικες και παιδιά (5-12 ετών) μαζί, θα γίνουμε μυθοπλάστες και θα φτιάξουμε το δικό μας παραμύθι. θα διαλέξουμε τους ήρωες, τις μάγισσες, τα ξωτικά, τα μαγικά φίλτρα, τους μαγικούς καθρέφτες και ότι άλλο μπορούμε να φανταστούμε!!!
Σάββατο 26 και Κυριακή 27 Μαρτίου 2011
Πληροφορίες
Διεύθυνση :
 Καρατζά 7 & Τσάμη Καρατάσου, 117 41 Φιλοπάππου, Αθήνα
Τηλέφωνο : 210 9218329
Fax : 210 9218323 
Email: info@mce.gr   , Url: http://mce.gr/
Τι είναι το Μουσείο Συναισθημάτων Παιδικής Ηλικίας;
Είναι ένα διεθνώς μοναδικό, διαδραστικό μουσείο, που χρησιμοποιεί τα εκθέματα του, το παιχνίδι και τα παραμύθια για να ενθαρρύνει τα παιδιά να γνωρίσουν τον εαυτό τους και να κατανοήσουν τον κόσμο των συναισθημάτων!... ενώ ταυτόχρονα ευαισθητοποιεί τους ενήλικες σε θέματα που αφορούν τη συναισθηματική ανάπτυξη.
Ιδρύθηκε το 2006, ανήκει στις μη κυβερνητικές οργανώσεις και είναι μέλος του «HANDS ON EUROPE» διεθνούς συμβουλίου παιδικών μουσείων.
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.