Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Μουσείο Μπενάκη: Χρόνος και Τόπος
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

Μουσείο Μπενάκη: Χρόνος και Τόπος

Είκοσι δύο ποιήματα Κ.Π.Καβάφη - Δώδεκα εικόνες του Χ.Ι.Ξένου
Ο Χάρης Ξένος επέλεξε είκοσι δύο ποιήματα του Κωνσταντίνου Καβάφη για να δημιουργήσει μία έκδοση αφιερωμένη στο μεγάλο Αλεξανδρινό ποιητή.
Με κριτήριο τα θέματα που κίνησαν το ενδιαφέρον του και τον ενέπνευσαν φιλοτέχνησε δώδεκα ζωγραφικά έργα που εκτίθονται.


Η έκθεση συνοδεύεται από ένα λεύκωμα, το οποίο αποτελεί μια ξεχωριστή έκδοση στοιχειοθετημένη στο χέρι, μια τεχνική που τείνει προς εξαφάνιση. Με αυτό το λεύκωμα, ο καλλιτέχνης ξεκινά μία σειρά εικαστικών σχόλιων εμπνευσμένη από το έργο Ελλήνων ποιητών, σε μορφή εκδόσεων και πινάκων, ως συνέχεια του έργου που ξεκίνησε το 2002, εμπνευσμένο από τα ποιήματα των Ισπανών Jorge Luis Borges, Pablo Neruda και Federico Garcia Lorca. ΕΠιμέλεια έκθεσης: Μαρίνα Κοριολάνο-Λυκουρέζου.
Διάρκεια
17/02/2011 - 20/03/2011
Χώρος
Αθήνα
Μουσείο Μπενάκη
Κτηριακό Συγκρότημα Κεραμεικού
Διοργάνωση
Μουσείο Μπενάκη
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.