Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Χελιδονίσματα 2011 στη Θήβα!
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

Χελιδονίσματα 2011 στη Θήβα!

Σάββατο 26 Μαρτίου 2011, ώρες: 11.00 - 13.00
Η Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρεία και ο Δήμος Θήβας σας προσκαλεί στην εκδήλωση "Χελιδονίσματα 2011 στη Θήβα" για να υποδεχτούμε την Άνοιξη και τους προάγγελους της τα χελιδόνια με τον πιο δημιουργικό τρόπο: φτιάχνοντάς τους μια φωλιά!
Τα υλικά απλά, αλλά ταυτόχρονα και δυσεύρετα! Πηλός, για να αντικαταστήσει το χώμα που τα χελιδόνια δυσκολεύονται πλέον να βρουν στην Αθήνα, και πολύς ενθουσιασμός! Τα παιδιά θα κατασκευάσουν φωλιές και θα τις τοποθετήσουν σπίτι τους, προσφέροντας έτσι στα χελιδόνια έτοιμες κατοικίες! Παράλληλα, υπάρχει και η δυνατότητα για τα παιδιά, να κατασκευάσουν ταϊστρες, ποτίστρες και μουσικά όργανα!

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του Προγράμματος Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης που υλοποιεί ο Δήμος Θηβαίων με θέμα: "Το Αειφόρο σχολείο".
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 26 Μαρτίου 2011, ώρες: 11.00 - 13.00, στο Μοσχοπόδι, (κοντά στο Θέατρο).
Η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι ελεύθερη για όλους.
Περισσότερες πληροφορίες: Πασχαλία Παπαγεωργίου, email: library@5gym-thivas.voi.sch.gr και τηλ.: 22620 80834 ή 6978986918.
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.