Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Ο ΔΗΜΟΣ ΙΛΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΓΗΣ 2011
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Σάββατο 19 Μαρτίου 2011

Ο ΔΗΜΟΣ ΙΛΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΓΗΣ 2011

O Δήμος Ιλίου συμμετέχει στην “Ώρα της Γης”, μία παγκόσμια πρωτοβουλία της περιβαλλοντικής οργάνωσης WWF ενάντια στην κλιματική αλλαγή.

Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας αυτής, το Σάββατο 26 Μαρτίου 2011 και ώρα 8.30 μ.μ. ο Δήμος μας θα συσκοτίσει για μία ώρα κτίρια και χαρακτηριστικά σημεία της πόλης (πλατείες, παιδικές χαρές κτλ.) και παροτρύνει και όλα τα νοικοκυριά του Ιλίου να ακολουθήσουν το παράδειγμά του και να σβήσουν τα φώτα τους για μία ώρα, συμμετάσχοντας ενεργά σε αυτή τη συμβολική ενέργεια που έχει διπλό στόχο.
Αφενός να γίνει σαφές σε όλους μας ότι μπορούμε να συμβάλουμε αποφασιστικά στην εξοικονόμηση ενέργειας με απλές και ανέξοδες αλλαγές στην καθημερινότητά μας και αφετέρου να σταλεί ένα ηχηρό μήνυμα στους ηγέτες του κόσμου, ώστε να λάβουν άμεσα μέτρα ενάντια στην κλιματική αλλαγή και το φαινόμενο του θερμοκηπίου.
Παγκόσμιος στόχος της Ώρας της Γης είναι η συμμετοχή όσο το δυνατόν περισσότερων πολιτών και πόλεων, έτσι ώστε όλοι μαζί να αποδείξουμε πως το κλίμα του πλανήτη είναι και στο χέρι μας!
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.