Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Η Ψηφιακή Παράσταση "Ο Μικρός Πριγκιπας" θα συνεχίσει να προβάλλεται έως και το Δεκέμβριο του 2010
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

Η Ψηφιακή Παράσταση "Ο Μικρός Πριγκιπας" θα συνεχίσει να προβάλλεται έως και το Δεκέμβριο του 2010

Μετά από την τεράστια ανταπόκριση του κοινού, το Νέο Ψηφιακό Πλανητάριο του Ιδρύματος Ευγενίδου πέτυχε να επεκτείνει τον χρόνο προβολής της ψηφιακής παράστασης "Ο Μικρός Πρίγκιπας", για την χρονική περίοδο: Σεπτέμβριος - Δεκέμβριος 2010.

ΤοΊδρυμα Ευγενίδου ευχαριστεί όλους τους μικρούς και μεγάλους φίλους του "Μικρού Πρίγκιπα", για την αγάπη με την οποία αγκάλιασαν και συνεχίζουν και αγκαλιάζουν την ψηφιακή μας παράσταση και τους ενημερώνουμε, ότι μπορούν πλέον να προαγοράζουν τα εισιτήριά τους, για κάθε παράσταση που θα πραγματοποιηθεί από τον Σεπτέβριο έως και το Δεκέμβριο 2010.

Πρόγραμμα Παραστάσεων
Σάββατο 10:30 , 12:30 , 14:30
Κυριακή 10:30 , 12:30 , 14:30

Θυμίζουμε ότι αγορά εισιτηρίων γίνεται:
Στο Ταμείο του Ιδρύματος Ευγενίδου (Λ. Συγγρού 387, Π. Φάληρο είσοδος από οδό Πεντέλης 11), Δευτέρα και Τρίτη 9.00 π.μ. έως 14.00 μ.μ. και Τετάρτη έως Κυριακή 10:00 π.μ. έως 20.00 μ.μ.

Στο δικτυακό τόπο http://planetarium.forth-crs.gr/event.php?id_gr=1
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.