Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: ΄"Σινέ Αστέρι" Θερινός Κινηματογράφος στο Ίλιον
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Παρασκευή 6 Αυγούστου 2010

΄"Σινέ Αστέρι" Θερινός Κινηματογράφος στο Ίλιον

Σύμφωνα με το Δελτίο Τύπου του Δήμου Ιλίου :
Φέτος το καλοκαίρι λειτουργεί και πάλι ο Δημοτικός Θερινός Κινηματογράφος «Σινέ Αστέρι» στο Ίλιον, με ένα πολύ πλούσιο πρόγραμμα ταινιών, τις οποίες μπορούν να παρακολουθήσουν όλοι οι κινηματογραφόφιλοι δωρεάν κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη.

Η προσέλευση του φιλοθεάμονος κοινού από τις πρώτες κιόλας παραστάσεις ήταν αθρόα, αφού οι θερινοί κινηματογράφοι ασκούν πάντα στους θεατές την ξεχωριστή τους γοητεία, όχι μόνο ως εναλλακτική επιλογή έναντι της κλιματιζόμενης, κλειστής κινηματογραφικής αίθουσας, αλλά και ως ένα καλοκαιρινό σκηνικό σε μια πόλη με υψηλές θερμοκρασίες, μια μοναδική εμπειρία «χαλαρής» επαφής με την τέχνη.
Ο Δήμος Ιλίου, όταν οι θερινοί κινηματογράφοι είχαν γίνει είδος υπό εξαφάνιση, υποστήριξε ένθερμα την αναβίωση του μοναδικού αυτού ψυχαγωγικού μέσου και εξακολουθεί, με την ίδια θέρμη και φέτος, να στηρίζει τη λειτουργία του Δημοτικού Θερινού Κινηματογράφου, της γνωστής, δροσερής και φιλόξενης ταράτσας στη συμβολή των οδών Φιλοκτήτου και Νέστορος, χαρίζοντας σε όλους τους πολίτες, δωρεάν, σπάνιες στιγμές χαλάρωσης και ψυχαγωγίας.
Διαβάστε περισσότερα στο website του Δήμου

Δείτε εδώ το συνοπτικό πρόγραμμα του Κινηματογράφου

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.