Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Κατάσταση έκτακτης ανάγκης στη Ρωσία
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Τρίτη 10 Αυγούστου 2010

Κατάσταση έκτακτης ανάγκης στη Ρωσία

Οι ρωσικές αρχές ανακοίνωσαν ότι κήρυξαν κατάσταση έκτακτης ανάγκης γύρω από ένα τεράστιας έκτασης κέντρο επεξεργασίας πυρηνικών αποβλήτων, που απειλείται από τις μεγάλες φωτιές στα Ουράλια, όπως απειλείται και η Μόσχα όπου τουλάχιστον δέκα εκατομμύρια πολίτες υποφέρουν από τους πυκνούς καπνούς και τις εξαιρετικά υψηλές θερμοκρασίες που επικρατούν εδώ και πολλές ημέρες.
"Οι κυβερνητικοί επικεφαλής των επιχειρήσεων αντιμετώπισης των πυρκαγιών κήρυξαν σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης την περιοχή, όπου βρίσκεται το κέντρο επεξεργασίας πυρηνικών αποβλήτων, "Μαϊάκ" .

Στο γιγάντιο αυτό εργοστάσιο, όπου το 1957 είχε σημειωθεί μια πυρηνική καταστροφή, επεξεργάζονται τουλάχιστον 400 τόννοι πυρηνικών αποβλήτων ετησίως, ενώ εκεί υπάρχει και χώρος αποθήκευσης μεγάλων ποσοτήτων πυρηνικών αποβλήτων.

Σημειώνεται ότι και σε άλλες ρωσικές περιοχές, που απειλούνται από τις φωτιές, υπάρχουν πυρηνικές εγκαταστάσεις, γεγονός που αυξάνει τις ανησυχίες των ρωσικών αρχών, με δεδομένο ότι οι καιρικές συνθήκες θα παραμείνουν ίδιες για μερικές ημέρες ακόμα...

Πηγή ΑΠΕ - ΜΠΕ
Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.