Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Παύει τη λειτουργία της η Φιλική Πιστοποίησης
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Παρασκευή 9 Ιουλίου 2010

Παύει τη λειτουργία της η Φιλική Πιστοποίησης

Παύει τη λειτουργία της η Φιλική Πιστοποίησης

Η Γενική Συνέλευση του Οργανισμού Πιστοποίησης και Ελέγχου Βιολογικών και Οικολογικών Προϊόντων "Φιλική Πιστοποίησης Α.Ε." έλαβε την απόφαση να θέσει σε εκκαθάριση την εταιρεία με ημερομηνία 31 Μαϊου 2010. Ως εκ τούτου κάθε δραστηριότητα της Φιλικής Πιστοποίησης έχει παύσει από την ημερομηνία αυτή και μετά.
Μέριμνα έχει ήδη ληφθεί για την έγκαιρη μετεγγραφή των ελεγχόμενων από τη Φιλική επιχειρήσεων και παραγωγών σε άλλους εγκεκριμένους Οργανισμούς Ελέγχου και Πιστοποίησης.
Ο δικτυακός τόπος του Φορέα θα παραμείνει ενεργός για το προσεχές διάστημα αλλά δε θα συνεχιστεί η ροή των πληροφοριών, η παρακολούθηση και επικαιροποίηση της ενότητας "Νομοθεσία" καθώς και η ανάρτηση νέων άρθρων στο ιστολόγιο (blog) της Φιλικής Πιστοποίησης.
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.