Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: ΜΕΤΡΗΣΤΕ ΤΑ ΔΕΝΔΡΑ ΓΥΡΩ ΣΑΣ...
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Παρασκευή 16 Ιουλίου 2010

ΜΕΤΡΗΣΤΕ ΤΑ ΔΕΝΔΡΑ ΓΥΡΩ ΣΑΣ...

Ένα βρετανικό μουσείο καλεί τους πολίτες να αρχίσουν την καταγραφή δέντρων στα πάρκα, τους δρόμους και τους κήπους στο πλαίσιο μία τριετούς έρευνας με στόχο να εξακριβώσουν με ποιόν τρόπο οι κλιματικές αλλαγές επηρεάζουν το περιβάλλον.
Το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας του Λονδίνου καλεί το κοινό να βοηθήσει καταγράφοντας τα δέντρα, ώστε να διαπιστωθεί ποιά είδη ευδοκιμούν πού και πώς η κλιματική αλλαγή επηρεάζει τον πληθυσμό τους.
Οι επιστήμονες γνωρίζουν πολλά για τα δέντρα στις αγροτικές περιοχές, αλλά σχετικά ελάχιστα για τα δέντρα στις αστικές περιοχές, αναφέρει η ιστοσελίδα του μουσείου.
Πηγή ΑΜΕ-ΜΠΕ
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.