Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Εγκύκλιος του ΟΠΕΚΕΠΕ για την ένταξη των επαγγελματιών γεωργών για επενδύσεις σε ΑΠΕ
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Τρίτη 13 Ιουλίου 2010

Εγκύκλιος του ΟΠΕΚΕΠΕ για την ένταξη των επαγγελματιών γεωργών για επενδύσεις σε ΑΠΕ

Ο ΟΠΕΚΕΠΕ εξέδωσε εγκύκλιο με τις οδηγίες εφαρμογής της διαδικασίας ορισμού των επαγγελματιών αγροτών για την υποβολή αιτήσεων για επενδύσεις στις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας (ΑΠΕ)
Σύμφωνα με την εγκύκλιο οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν την αίτηση είτε ηλεκτρονικά είτε στις κατά τόπους Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών .

Δεν υποβάλλονται δικαιολογητικά για την μαζί με την αίτηση , η επαλήθευση των στοιχείων και των δικαιολογητικών θα γίνεται κατά την στιγμή της αξιολόγησης του φακέλου αιτήματος για επενδύσεις σε σταθμούς ΑΠΕ.
Δείτε εδώ την εγκύκλιο και τα παραρτήματα
Παράρτημα της εγκυκλίου για τον υπολογισμό του ποσοστού γεωργικού εισοδήματος
Για να υποβάλλετε την αίτηση για ένταξη στο καθεστώς επαγγελματιών γεωργών κάντε κλικ εδώ
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.