Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: «Η Επιστήμη… πάει διακοπές»
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Δευτέρα 12 Ιουλίου 2010

«Η Επιστήμη… πάει διακοπές»

Συνεχίζεται η Διαδραστική Έκθεση Επιστήμης και Τεχνολογίας στο ίδρυμα Ευγενίδου και συνεχίζει να σας προσκαλεί… κάθε Σάββατο και Κυριακή ως το τέλος Ιουλίου σε μια επιστημονική περιήγηση στα μυστικά που κρύβει η πιο ανέμελη εποχή του χρόνου!
Μικρές και μεγάλες επιστημονικές αλήθειες που πρέπει να γνωρίζετε πριν πάτε διακοπές, αποτελούν το αντικείμενο της νέας αυτής θεματικής ενότητας της Διαδραστικής Έκθεσης Επιστήμης και Τεχνολογίας, που φέρει τον τίτλο:
Η Επιστήμη… πάει διακοπές

και η οποία περιλαμβάνει:
Πειράματα - Ώρα 13.30-με θέμα
- το νερό
- τον ήλιο (πως λειτουργούν τα αντηλιακά )
- την άμμο
- τα άστρα
- τα θαλάσσια ρεύματα

Δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους - Ώρες 16:30 έως 17:30
(προτείνεται για παιδιά άνω των 8 ετών)
Αυτo-σχεδίες! Μικροί και μεγάλοι κατασκευάζουν με απλά υλικά τις δικές τους σχεδίες, τους βάζουν πανιά και τις ρίχνουν στο νερό! Με τη βοήθεια ενός ανεμιστήρα τις αφήνουν να ταξιδέψουν. Προσοχή όμως, πρέπει να αξιοποιήσουν τους νόμους της φυσικής, αλλιώς η σχεδία θα βουλιάξει!

Γυαλιά Ηλίου, μόδα ή ανάγκη; Στις δραστηριότητες της ενότητας αυτής, οι επισκέπτες φτιάχνουν γυαλιά Ηλίου σε αστεία σχέδια και χρώματα! Παράλληλα, μαθαίνουν πώς ακριβώς λειτουργούν και γιατί μας είναι απαραίτητα!

Πηγή ΑΜΕ – ΜΠΕ ( διαβάστε εδώ όλο το άρθρο)
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.