Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: 12ο Θερινό Οικολογικό Πανεπιστήμιο
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Δευτέρα 7 Ιουνίου 2010

12ο Θερινό Οικολογικό Πανεπιστήμιο

Το 12ο Θερινό Οικολογικό Πανεπιστήμιο (ΘΟΠ) με θέμα: "Η ΓΕΩΡΓΙΑ στο Μεταίχμιο" φιλοξενείται φέτος στην Σαμοθράκη, 5 - 23 Ιουλίου, στα Θέρμα (στην αίθουσα του παλιού δημοτικού σχολείου) και αποτελεί την ιδανικότερη λύση για συνδυασμό επιμόρφωσης υψηλού επιπέδου και διακοπών. Είναι διαρκείας τριών εβδομάδων και περιλαμβάνει τετράωρα μαθήματα καθημερινά (10.00-14.00), απογευματινές διαλέξεις ανοικτές για το κοινό και επισκέψεις σε σημεία του νησιού με ειδικό ενδιαφέρον. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παρακολουθήσουν μία, δύο ή και τρεις από τις ενότητες που προσφέρονται

 Η διοργάνωση γίνεται υπό την εποπτεία του ΔΙΠΕ (Διεπιστημονικό Ινστιτούτο Περιβαλλοντικών Ερευνών) με την υποστήριξη του Δήμου Σαμοθράκης (http://www.samothraki.gr/).

Πληροφορίες: Διεπιστημονικό Ινστιτούτο Περιβαλλοντικών Ερευνών
Χαρ. Τρικούπη 65, 106 81 Αθήνα, τηλ 210 8848055 -56, φαξ: 210 8846278
e-mail: thop@dipe.gr - website: http://www.dipe.gr/
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.