Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: "Τα ξυστά στο Πυργί της Χίου"
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2017

"Τα ξυστά στο Πυργί της Χίου"

Ο Σύλλογος Πυργουσών Αττικής "Το Πυργί Χίου'' και ο Δήμος Χαϊδαρίου, σας καλούν να τιμήσετε με την παρουσία σας την εκδήλωση-αφιέρωμα : «Τα ξυστά στο Πυργί της Χίου», αρχιτεκτονικό θέμα του Πυργίου, με τα σπάνιας ομορφιάς γεωμετρικά μοτίβα, μοναδικά στον Ελλαδικό χώρο, που κοσμούν τους εξωτερικούς τοίχους των Πυργούσικων σπιτιών!
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 6 μ.μ. στην Αίθουσα Εκδηλώσεων Του Δημαρχείου Χαϊδαρίου (Στρ. Καραϊσκάκη και Επαύλεως, απέναντι από το Παλατάκι)
Η Χιώτισσα διδάκτωρ - αρχιτέκτονας κα Μαρία Ξύδα, θα μιλήσει για τα ΞΥΣΤΑ ΤΟΥ ΠΥΡΓΙΟΥ, την αγάπη των Πυργούσων γι’ αυτά, την ιστορία τους και την σχέση τους με τα μαθηματικά (με προβολή διαφανειών), ενώ, ο Πυργούσης καλλιτέχνης Κωστής Παντελάκης, θα κάνει παρουσίαση των ξυστών με συμμετοχή του κοινού.
Χαιρετισμό θα απευθύνει ο Δήμαρχος Χαϊδαρίου Μιχάλης Σελέκος.
Σας περιμένουμε όλους, για μια…. περιήγηση… σε ασπρόμαυρο φόντο, στο μεγαλύτερο μεσαιωνικό χωριό της Χίου, ΤΟ ΠΥΡΓΙ, για να δείτε τα πανέμορφα και μοναδικής τεχνικής ΞΥΣΤΑ.
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ
  • Χαιρετισμός της προέδρου του Συλλόγου «ΠΥΡΓΟΥΣΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΟ ΠΥΡΓΙ ΧΙΟΥ», κας Μαρίας Μπρη Παπαμακαρίου
  • Χαιρετισμός του Δημάρχου του Μιχάλη Σελέκου
  • Προβολή ολιγόλεπτου DVD, σχετικό με τα μοναδικής ομορφιάς  γεωμετρικό μοτίβο των προσόψεων των Πυργούσικων σπιτιών και μοναδικής τεχνικής στον Ελλαδικά χώρο!!!
  • Η Χιώτισα δρ-αρχιτέκτων κα Μαρία Ξύδα, Θα μιλήσει για τα ΞΥΣΤΑ ΤΟΥ ΠΥΡΓΙΟΥ, την αγάπη των Πυργούσων γί αυτό, την ιστορία τους και την σχέση τους με τα μαθηματικά (με προβολή διαφανειών)!!!
  • Ζωντανή παρουσίαση ΞΥΣΤΩΝ με συμμετοχή του κοινού, από τον Πυργούση καλλιτέχνη Κωστή Παντελάκη!!!



Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.