Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: ΔΙΗΜΕΡΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΔΗΜΟY ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2017

ΔΙΗΜΕΡΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΔΗΜΟY ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ

Παρασκευή 15 & Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2017 
ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΡΟΦΙΜΑ                                            
ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ ΑΝΘΡΩΠΙΑ

Η Δημοτική Αποθήκη Τροφίμων έχει συμπληρώσει περισσότερα από έξι χρόνια ουσιαστικής λειτουργίας. Στηρίζει περισσότερες από 500 οικογένειες και στηρίζεται στο μεγαλύτερο μέρος της στις δικές σας προσφορές, στις προσφορές των φορέων που δραστηριοποιούνται στην πόλη μας και σε προσφορές εταιριών τροφίμων. 
Ο Δήμος Πετρούπολης, συνεχίζοντας την προσπάθεια αυτή και με δεδομένο το συνεχώς αυξανόμενο αριθμό των ωφελούμενων του Προγράμματος Οικονομικής Ενίσχυσης, πραγματοποιεί την Παρασκευή 15 & το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου  Διήμερο αλληλεγγύης και ζητά την πολύτιμη και αμερόληπτη βοήθειά σας για να καλύψει τις ανάγκες των παιδιών και των οικογενειών τους, που ζουν δίπλα μας, στην γειτονιά μας, στην πόλη μας και αδυνατούν να εξασφαλίσουν τα απαραίτητα για την διαβίωσή τους.
Η ανταπόκρισή σας στο κάλεσμά μας θα ανακουφίσει σημαντικά αρκετούς συμπολίτες μας και θα ανατροφοδοτήσει σε όλους μας, το αίσθημα κοινωνικής ευαισθησίας και της αλληλεγγύης.
-    Δίνουμε χέρι βοήθειας στον συνάνθρωπό μας
-    Δυναμώνουμε την αλληλεγγύη μας
Σημεία συλλογής τροφίμων (μακράς διάρκειας) :
-    Δημοτική Αποθήκη Τροφίμων & Ειδών Πρώτης Ανάγκης (25ης Μαρτίου 168, θερινός κιν/φος)
-    Πλατεία «ΗΡΩ»
-    Πλατεία Αγ. Τριάδας (παιδική χαρά)
Οι χώροι συλλογής θα λειτουργούν από τις 9.00 πμ – 9μ.μ



Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.