Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: ΔΗΜΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: «Λέσχη Παραμυθιού - Κόκκινη Κλωστή Δεμένη»
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2017

ΔΗΜΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: «Λέσχη Παραμυθιού - Κόκκινη Κλωστή Δεμένη»

«Λέσχη Παραμυθιού - Κόκκινη Κλωστή Δεμένη»
Tο Σάββατο 21 Οκτωβρίου στις 11:00 θα ξεκινήσουμε το φετινό μας ταξίδι στα παραμύθια για τους μικρούς μας φίλους μέσα από το Εκπαιδευτικό και Ψυχαγωγικό Πρόγραμμα «Λέσχη Παραμυθιού - Κόκκινη Κλωστή Δεμένη» της Δημοτικής μας Βιβλιοθήκης.
Η Ομάδα Αφήγησης «Παραμυθανθός» θα μας αφηγηθεί...«Ένα τσαμπί παραμύθια!», σκάφτει το αμπέλι και μας βρίσκει μες στα φύλλα του κρυμμένους θησαυρούς βασιλιάδες πονηρούς, πειρατές, κι αρχαίους θεούς. Σ...την αίθουσα της Παιδικής Βιβλιοθήκης, κερνάμε ένα τσαμπί παραμύθια και μύθους για το αμπέλι και το κρασί μαζί με μεθυσμένες μουσικές και τραγούδια!
Ομάδα αφήγησης Παραμυθανθός:
Αφήγηση: Δημήτρης Μάλλης – Καλλιρρόη Μουλά
Μουσική: Δημήτρης Μάλλης – Κώστας Ακτύπης
Η συμμετοχή είναι δωρεάν με προεγγραφή στη Βιβλιοθήκη.
Δηλώσεις Συμμετοχής και πληροφορίες στο τηλέφωνο της Βιβλιοθήκης 210 5716057.
Σας περιμένουμε όλους!!!


 Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.