Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ: Ενημέρωση για την ευνοϊκή ρύθμιση οφειλών προς ΟΤΑ
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Τετάρτη 23 Αυγούστου 2017

ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ: Ενημέρωση για την ευνοϊκή ρύθμιση οφειλών προς ΟΤΑ

Τις διατάξεις του Ν.4483/31-7-2017 που αφορούν στην ευνοϊκή ρύθμιση των οφειλών φυσικών και νομικών προσώπων προς τους ΟΤΑ Α΄ βαθμού και τα νομικά τους πρόσωπα, υπενθυμίζει με ανακοίνωση του ο Δήμος Κορυδαλλού.
Σύμφωνα με τη δημοτική αρχή, οι οφειλέτες μπορούν να υποβάλλουν αίτηση για ρύθμιση οφειλών που έχουν βεβαιωθεί ή πρόκειται να βεβαιωθούν έως τις 30 Σεπτεμβρίου 2017. Η αίτηση για υπαγωγή στη ρύθμιση μπορεί να υποβληθεί έως 4 μήνες μετά την έναρξη ισχύος του νόμου (έως 31 Νοεμβρίου 2017).
Με την αίτηση ρυθμίζονται και καταβάλλονται με απαλλαγή κατά ποσοστό από τις κατά Κ.Ε.Δ.Ε. προσαυξήσεις και τόκους εκπρόθεσμης καταβολής, καθώς και από τα πρόστιμα λόγω εκπρόθεσμης υποβολής ή μη υποβολής ή ανακριβούς δήλωσης ή λόγω μη καταβολής τέλους, ως εξής:
α) αν εξοφληθούν εφάπαξ, με απαλλαγή κατά ποσοστό εκατό τοις εκατό (100%),
β) αν εξοφληθούν σε δύο (2) έως είκοσι τέσσερις (24) δόσεις, με απαλλαγή κατά ποσοστό ογδόντα τοις εκατό (80 %),
γ) αν εξοφληθούν σε εικοσιπέντε (25) έως σαράντα οκτώ (48) δόσεις, με απαλλαγή κατά ποσοστό εβδομήντα τοις εκατό (70%),
δ) αν εξοφληθούν σε σαράντα εννέα (49) έως εβδομήντα δύο (72) δόσεις, με απαλλαγή κατά ποσοστό εξήντα τοις εκατό (60%),
ε) αν εξοφληθούν σε εβδομήντα τρεις (73) έως εκατό (100) δόσεις, με απαλλαγή κατά ποσοστό πενήντα τοις εκατό (50%).
Πληροφορίες και αιτήσεις Δημαρχείο Κορυδαλλού, Γρ. Λαμπράκη 240, 1ο όροφος, Ταμειακή Υπηρεσία (γραφείο 117) κ. Αντώνη Βουρδαμή, τηλ. 2104990510.


Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.