Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Εκστρατεία ενημέρωσης για την Ορθή Κατανάλωση Αλκοόλ
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017

Εκστρατεία ενημέρωσης για την Ορθή Κατανάλωση Αλκοόλ

Ο Δήμος Ιλίου συμμετέχει στην 5η πανελλαδική εκστρατεία ενημέρωσης του κοινού για την Ορθή Κατανάλωση του Αλκοόλ, ως μέλος του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων – Προαγωγής Υγείας (ΕΔΔΥΠΠΥ) που τη διοργανώνει.
Η δράση διεξάγεται υπό την αιγίδα του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, με στόχο την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση των πολιτών σε θέματα που αφορούν την κατανάλωση του αλκοόλ. Στον ειδικά διαμορφωμένο ιστότοπο Drink IQ, κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να βρει χρήσιμες πληροφορίες και συμβουλές, ενώ με πολύ απλές κινήσεις μπορεί να  ενημερωθεί για την επίδραση που έχει στον οργανισμό του.
Ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος δηλώνει σχετικά:
«Συμμετέχουμε στην εκστρατεία Ορθής Κατανάλωσης του Αλκοόλ, γιατί είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζει ο καθένας μας τις επιπτώσεις της αλόγιστης κατανάλωσής του. Η ενημέρωση είναι ο καλύτερος σύμμαχος της πρόληψης, που στη συγκεκριμένη περίπτωση μπορεί να μας σώσει τη ζωή, ιδιαίτερα όταν εδραιωθεί η αντίληψη ότι αλκοόλ και οδήγηση δεν συνδυάζονται.»
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.