Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Παρουσίαση της ποιητικής συλλογής «Καταπίστευμα» του Γ. Παπαθεοδώρου
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2016

Παρουσίαση της ποιητικής συλλογής «Καταπίστευμα» του Γ. Παπαθεοδώρου

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Περιστερίου και ο Σύλλογος Στήριξης Παιδιών με Ειδικές Ικανότητες «Μπορώ» σας προσκαλούν στην παρουσίαση της ποιητικής συλλογής του ποιητή Γιάννη Παπαθεοδώρου με τίτλο: «Καταπίστευμα», το Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2016 και ώρα 19:00 στο Πολιτιστικό – Συνεδριακό Κέντρο του Δημαρχείου Περιστερίου (είσοδος Εθν. Αντιστάσεως & Καραθεοδωρή, στάση Μετρό «Περιστέρι»).
Προλογίζει και συντονίζει η εκδότρια των Εκδόσεων Φίλντισι Σύσση Καπλάνη. Για το βιβλίο θα μιλήσουν: η ποιήτρια Κατερίνα Αγγελάκη – Ρουκ, ο Αρχαιολόγος και πρώην Διευθυντής του Εθνικού Μουσείου Νίκος Καλτσάς, ο εικαστικός Δημήτρης Ταλαγάνης και οι Φιλόλογοι Άννα Συνοδινού – Κυριακάκη και Χάιδω Μουστάκη.
Αποσπάσματα θα διαβάσουν οι ηθοποιοί Ρένα Βενιέρη – Μαυρομάτη και Βαλάντης Κωστόπουλος. Η βραδιά θα κλείσει με μουσικό πρόγραμμα με την Νεφέλη – Ευδοκία (φωνή) και Νίκος Επίσκοπος (πιάνο).


Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.