Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Πρόσκληση εγκαινίων για τη Βιβλιοθήκη του Πνευματικού Κέντρου Θρακ/νων
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2016

Πρόσκληση εγκαινίων για τη Βιβλιοθήκη του Πνευματικού Κέντρου Θρακ/νων

Ο Δήμος Αχαρνών και το Πνευματικό Κέντρο της Δημοτικής  Ενότητας Θρακομακεδόνων σας προσκαλούν στις εκδηλώσεις για το νέο ξεκίνημα της Διαδραστικής Βιβλιοθήκης του Πνευματικού Κέντρου Θρακομακεδόνων. Διακεκριμένοι ομιλητές θα αναλύσουν την αξία του βιβλίου στη ζωή μας καθώς και τη σημασία της Βιβλιοθήκης για την τοπική κοινωνία.

Η Βιβλιοθήκη του Πνευματικού Κέντρου Θρακομακεδόνων ανοίγει νέα σελίδα…
Σας προσκαλούμε να το γιορτάσουμε όλοι μαζί με ομιλίες, παρουσιάσεις βιβλίων και δράσεις για παιδιά, εφήβους και ενήλικες.
Σας περιμένουμε το Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2016 στις 18.30  στο Πνευματικό Κέντρο (Πλατεία Αριστοτέλους).


Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.