Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Εκδηλώσεις για την επέτειο του Πολυτεχνείου στους Δήμους της Δυτικής Αθήνας
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016

Εκδηλώσεις για την επέτειο του Πολυτεχνείου στους Δήμους της Δυτικής Αθήνας

 ΔΗΜΟΣ ΙΛΙΟΥ
Η Διεύθυνση Πολιτισμού του Δήμου Ιλίου σας προσκαλεί στο αφιέρωμα στην εξέγερση του Πολυτεχνείου «Το φασισμό Βαθιά κατάλαβέ τον, δε θα πεθάνει μόνος, τσάκισε τον!» Φ. Λαδής
Από την Μακρόνησο, στις φυλακές Αμπού Γκράϊμπ ως τα κολαστήρια του ΕΑΤ - ΕΣΑ και την εκδήλωση του αιματηρού πραξικοπήματος του στρατηγού Αουγκούστο Πινοσέτ στη Χιλή
Το μουσικό σύνολο των μαθητών του Μουσικού Σχολείου Ιλίου "Ταμπουράδες"  θα σας παρουσιάσει μια πρωτότυπη μουσικοθεατρική προσέγγιση για την εξέγερση του Νοέμβρη του 73 και τον αντιφασιστικό αγώνα στην Ελλάδα.
ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 16 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2016 Θέατρο «Μελίνα Μερκούρη•, ώρα 7.30 μ.μ. ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ


 ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ- ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ : 
«Ο Κύκλος των μάταιων Πράξεων»
Διάρκεια παράστασης: 1 ώρα και 20 λεπτά. Είσοδος ελεύθερη.
Η παράσταση ιστορικής μνήμης για τη ζωή και τον θάνατο του Ναπολέοντα Σουκατζίδη, βασισμένη στο ομώνυμο ιστορικό μυθιστόρημα του Σπύρου Τζιόκα, έρχεται στον Κορυδαλλό, την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου, παραμονή της επετείου εξέγερσης του Πολυτεχνείου, στις 8 μ.μ, στην αίθουσα Πλειάδες του Πνευματικού Κέντρου (Γρ. Λαμπράκη και Καρυταίνης) και ανεβαίνει υπό την αιγίδα του Οργανισμού Άθλησης και Πολιτισμού του Δήμου Κορυδαλλού.
Πρόκειται για παράσταση της Ομάδας πείρα(γ)μα, που συνεχίζεται για δεύτερη χρονιά. Η παράσταση ακολουθεί το συγκλονιστικό οδοιπορικό του μικρασιάτη πρόσφυγα και ακροναυπλιώτη Ναπολέοντα Σουκατζίδη, έναν από τους 200 εκτελεσμένους κομμουνιστές από τους Γερμανούς στο Σκοπευτήριο της Καισαριανής την ματωμένη Πρωτομαγιά του 1944.
Τη θεατρική διασκευή και σκηνοθεσία υπογράφει η Αγγελική Κασόλα. Τον Ναπολέοντα Σουκατζίδη ζωντανεύει επί σκηνής ο Γιάννης Καρούνης και την αρραβωνιαστικιά του Χαρά Λιουδάκη – Κυπραίου η Ειρήνη Μελά. Τους συνοδεύει τραγουδώντας από σκηνής η Νατάσσα Τζαβέλλα Παπαδοπούλου. Τη μουσική επιμέλεια υπογράφει ο Αλέξης Βάκης και τη σκηνογραφική- ενδυματολογική επιμέλεια η χαράκτρια Ευτυχία Ροδοπούλου. Οι φωτισμοί είναι της ομάδας πείρα(γ)μα και οι φωτογραφίες της παράστασης της Χριστίνας Σαρλάμη.
Διάρκεια παράστασης 1 ώρα και 20 λεπτά. Είσοδος ελεύθερη.

ΔΗΜΟΣ ΑΙΓΑΛΕΩ
Ο Δήμος Αιγάλεω, σας προσκαλεί στην εκδήλωση τιμής και μνήμης για την Εξέγερση του Πολυτεχνείου που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2016 και ώρα 13.00 στη Πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου ( Ιερά Οδός & Γ. Σούτσου).
Σας καλούμε να τιμήσετε με την παρουσία σας την εκδήλωση.

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΩΔΕΙΟ
Τετάρτη 16 Νοεμβρίου, ώρα 7.30 μ.μ. «. . . οι μνήμες ζωντανεύουν μελωδικά... »
στην αίθουσα εκδηλώσεων του Μεγάρου «Μήτρος Σουλιμιώτης» ( Σίφνου & Αγίου Γεωργίου)
Μουσικό αφιέρωμα στην εξέγερση του Πολυτεχνείου
 Συμμετέχουν: Η Χορωδία του Δημοτικού Ωδείου και τα τμήματα κιθάρας και μπουζουκιού του Δημοτικού Ωδείου.
Τραγούδι: Γιώργος Παντέλογλου
Καλλιτεχνική επιμέλεια : Ελευθέριος Καλκάνης







Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.