Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Πανελλήνιοι Διαγωνισμοί Φωτογραφίας 2016 της ΕΦΕ
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Τετάρτη 20 Απριλίου 2016

Πανελλήνιοι Διαγωνισμοί Φωτογραφίας 2016 της ΕΦΕ

49ος ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗΣ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
48ος ΕΓΧΡΩΜΗΣ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
4ος PORTFOLIOS ΕΝΙΑΙΑΣ ΘΕΜΑΤΙΚΗΣ
(Αριθμός Πατρονάζ ΕΦΕ: 2016/6,7,8)

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ – ΘΕΜΑΤΑ
• Κατηγορία Ασπρόμαυρης: «Το ανθρώπινο σώμα, ντυμένο ή γυμνό»
 • Κατηγορία Έγχρωμης: «Ελεύθερο»
 • Κατηγορία Portfolios: «Ελλάδα-Έλληνες, στα χρόνια της κρίσης» (ενιαίας θεματικής 4 φωτογραφιών)
ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ
Ημερομηνία παραλαβής έργων έως 31 ΜΑΪΟΥ 2016
ΒΡΑΒΕΙΑ

  •  ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗΣ ΕΓΧΡΩΜΗΣ PORTFOLIOS
  • ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ & ΔΙΠΛΩΜΑ ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ & ΔΙΠΛΩΜΑ ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ & ΔΙΠΛΩΜΑ
  •  ΑΡΓΥΡΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ & ΔΙΠΛΩΜΑ ΑΡΓΥΡΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ & ΔΙΠΛΩΜΑ ΑΡΓΥΡΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ & ΔΙΠΛΩΜΑ
  •  ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ & ΔΙΠΛΩΜΑ ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ & ΔΙΠΛΩΜΑ ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ & ΔΙΠΛΩΜΑ
  •  Α’ ΕΠΑΙΝΟΣ Α’ ΕΠΑΙΝΟΣ Α’ ΕΠΑΙΝΟΣ
  •  Β’ ΕΠΑΙΝΟΣ Β’ ΕΠΑΙΝΟΣ Β’ ΕΠΑΙΝΟΣ
  •  Γ’ ΕΠΑΙΝΟΣ Γ’ ΕΠΑΙΝΟΣ Γ’ ΕΠΑΙΝΟΣ
 Θα εκδοθεί ψηφιακός κατάλογος με όλα τα βραβεία και τα διακριθέντα έργα. Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να τον κατεβάζουν από το διαδίκτυο, από link που θα ανακοινωθεί.

OΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
1. Στους διαγωνισμούς μπορεί να πάρει μέρος κάθε Έλληνας φωτογράφος, μέλος ή όχι της Ε.Φ.Ε., που ζει μόνιμα στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό, καθώς και κάθε αλλοδαπός φωτογράφος, που κατοικεί μόνιμα στην Ελλάδα.
2. Οι διαγωνιζόμενοι θα πρέπει να υποβάλλουν τις συμμετοχές τους αποκλειστικά σε ψηφιακή μορφή, καθώς και το Δελτίο Συμμετοχής.
3. Κάθε διαγωνιζόμενος μπορεί να υποβάλλει μέχρι τέσσερα (4) έργα συνολικά για κάθε κατηγορία συνοδευόμενα με δελτίο συμμετοχής, το οποίο μπορούν να το ‘’κατεβάζουν’’ από το site της ΕΦΕ (http://www.efe.com.gr/diagon.htm ).
 4. Διαστάσεις: η μεγάλη πλευρά στα 40 εκατ. στα 300 ppi σε μορφή jpg (ρύθμιση ποιότητας μεσαία #8). Να μην υπερβαίνει το 2 MB μέγεθος αρχείου.
Μορφή περιγραφής αρχείου (με λατινικούς χαρακτήρες):
MP(κατηγορία)_(επίθετο)_01(αύξων αριθμός) (τίτλος έργου) π.χ.:
• MP_papadopoulos_01_antanaklaseis, κλπ. για την ασπρόμαυρη
• CP_papadopoulos_01_thalassografies, κλπ. για την έγχρωμη
• EP_papadopoulos_01_thalassografies, κλπ. για τo ειδικό θέμα.
6. Προσοχή: Σε κάθε φωτογραφία πρέπει να υπάρχει οπωσδήποτε συγκεκριμένος τίτλος. Τίτλος σε φωτογραφία του τύπου «άτιτλο» δεν γίνεται δεκτό.
5. Φωτογραφίες που έχουν διακριθεί σε προηγούμενους διαγωνισμούς της Ε.Φ.Ε. αποκλείονται από τον διαγωνισμό. Οι αποφάσεις των κριτικών επιτροπών είναι οριστικές και αμετάκλητες.
6. Η απονομή των βραβείων θα γίνει σε ειδική δημόσια τελετή και τα έργα που θα διακριθούν ενδεχομ προβληθούν στον εκθεσιακό χώρο της Ε.Φ.Ε.
7. Οι νικητές των διαγωνισμών υποχρεούνται να παρευρίσκονται στην τελετή απονομής των βραβείων και των επάθλων ή να αντιπροσωπεύονται από εξουσιοδοτημένο εκπρόσωπο.
8. Η συμμετοχή στο διαγωνισμό συνεπάγεται αυτόματα την ανεπιφύλακτη αποδοχή από μέρους των διαγωνιζομένων όλων των όρων της παρούσας προκήρυξης και η μη ακριβής συμμόρφωση προς τους όρους του διαγωνισμού (διαστάσεις έργων, αναγραφή στοιχείων, υποβολή, κ.λ.π.) αποτελεί λόγο αποκλεισμού από την κρίση.
9. Η Ε.Φ.Ε. διατηρεί το δικαίωμα να χρησιμοποιήσει τις διακριθείσες συμμετοχές για την προβολή της εταιρείας και την προώθηση των σκοπών της, σύμφωνα με το καταστατικό της, οποτεδήποτε και με οποιοδήποτε τρόπο κρίνει στο μέλλον (όπως ενδεικτικά και όχι δεσμευτικά: για εκθέσεις, προβολές, έκδοση αναμνηστικών λευκωμάτων, ημερολογίων, δημιουργία CD-DVD, κ.λ.π.), οι δε συμμετέχοντες με τη συμμετοχή τους στο διαγωνισμό (και σε οποιαδήποτε κατηγορία), αποδέχονται ρητά τον όρο αυτό και παραχωρούν το σχετικό δικαίωμα χρήσεως των διακριθέντων έργων τους με την υπογραφή τους στο Δελτίο συμμετοχής, όπως πιο πάνω, στη Φωτογραφική Εταιρεία. H Ε.Φ.Ε. υποχρεούται να αναφέρει πάντα το όνομα του δημιουργού.
10. Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού θα ανακοινωθούν στις 15 Ιουλίου 2016 και η απονομή των βραβείων θα γίνει τον Οκτώβριο. Η ενημέρωση των συμμετασχόντων θα γίνεται από τις ανακοινώσεις του site της ΕΦΕ (http://www.efe.com.gr/ ) και της επίσημης σελίδας της ΕΦΕ στο facebook (https://www.facebook.com/HellenicPhotographicSociety/ )

ΣΥΝΘΕΣΗ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
 α. Ιατρόπουλος Σπύρος, πρόεδρος της ΕΦΕ.
β. Κορωναίου Κατερίνα, πρόεδρος της ΕΦΕ Πρέβεζας.
γ. Βαρδάκης Γεώργιος, Γενικός Έφορος ΕΦΕ Κρήτης.
Αναπληρωματικό μέλος: Τσιλίδης Ιωάννης Έφορος της ΕΦΕ.

ΥΠΟΒΟΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ
1. Με αποστολή μέσω Internet, στο e-mail: contest@efe.com.gr.
 2. Σε CD ιδιοχείρως: στα γραφεία της Ε.Φ.Ε.: Γυθείου 12, Αμπελόκηποι, τηλ. 2108228131, ΔΕ - ΠΑ 18:30-21:00, για όσους δεν έχουν δυνατότητα αποστολής e-mail.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΡΙΘΜΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ
Μέλη Ε.Φ.Ε. 10 €
Μη Μέλη 15 €
Το δικαίωμα συμμετοχής καταβάλλεται στα γραφεία της Ε.Φ.Ε. ή στο λογαριασμό:
Εθνική Τράπεζα ΙΒΑΝ: GR4101101650000016547051819
Δικαιούχος: Ελληνική Φωτογραφική Εταιρεία και τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον συμμετέχοντα.

Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.