Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Υλοποίηση προγραμμάτων αγωγής υγείας στα σχολεία του Δήμου Αιγάλεω
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016

Υλοποίηση προγραμμάτων αγωγής υγείας στα σχολεία του Δήμου Αιγάλεω

Ο Δήμος Αιγάλεω στα πλαίσια της Κοινωνικής Πολιτικής, με τη συνεργασία και τη στήριξη της Διοίκησης της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πειραιώς και Αιγαίου και με φορέα υλοποίησης το Π.ΕΔ.Υ Μονάδα Υγείας Αιγάλεω, θα πραγματοποιήσουν προγράμματα αγωγής υγείας στους μαθητές της Α’Βάθμιας και Β’Βάθμιας εκπαίδευσης κατά το σχολικό έτος 2015-2016.
Η απαιτούμενη έγκριση για την υλοποίησή τους έχει δοθεί από το Υπουργείο Παιδείας ,Έρευνας και Θρησκευμάτων μετά από σχετικό αίτημα της Δ/νσης Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Αιγάλεω.
Στα πλαίσια των προγραμμάτων θα πραγματοποιηθούν οι κάτωθι δράσεις :
1) Έλεγχος Εμβολιαστικής Κάλυψης σε όλες τις τάξεις Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου
2) Έλεγχος μυοσκελετικού συστήματος /Προληπτική εξέταση σκολίωσης στην Ε’ & Στ’τάξη Δημοτικού και Α’ & Β’ τάξη Γυμνασίου
3) Προληπτική Οδοντιατρική και Στοματική Υγιεινή στην Α’ τάξη Δημοτικού και Γυμνασίου
4) Σωματική Υγιεινή στην Α’& Ε’ τάξη Δημοτικού
5) Αποφασίζω να μην καπνίζω στην ΣΤ’ τάξη Δημοτικού
 Η συμμετοχή των μαθητών στα παραπάνω προγράμματα είναι προαιρετική, δωρεάν χωρίς να παρακωλύεται η ομαλή λειτουργία των σχολείων.
Μετά το τέλος των εξετάσεων οι υπεύθυνοι των προγραμμάτων θα παραδίδουν εγγράφως τα αποτελέσματα στο Δ/ντη του σχολείου ο οποίος στη συνέχεια θα ενημερώνει τους γονείς ..


Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.