Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Δήμος Ιλίου: «Από το Μελί .......στο «Μελίνα»
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015

Δήμος Ιλίου: «Από το Μελί .......στο «Μελίνα»

Η Ένωση Λιοσιωτών Ιλίου σε συνεργασία με την Διεύθυνση Πολιτισμού Δήμου Ιλίου σας προσκαλούν σε ένα μονσικοχορευτικό οδοιπορικό με τίτλο: «Από το Μελί .......στο «Μελίνα» Από το Μελί Ερυθραίας της Μικράς Ασίας στο «Μελίνα» τον Ιλίου μέσα από παραδοσιακούς και ρεμπέτικούς δρόμους.
 «Η πανάρχαια Μεγαρική γη της Αττικής, αγκαλιάζει τους Μελιώτες που διωγμένοι από τον τόπο τους, τις αρχαίες πόλεις της Ιωνίας, εργάζονται και ζουν εδώ και κουβαλώντας τον πολιτισμό τους διατηρούν τα ήθη και τα έθιμα, τα τραγούδια και τους χορούς τους, δίνοντας τα ερεθίσματα για νέα μονοπάτια».
Επιμέλεια - Διδασκαλία: Μεσσαριτάκης Βασιίλης
Το Σάββατο 28/11/2015 στο Θέατρο «Μελίνα Μερκούρη» τον Πολιτιστικού Κέντρου, Αγίου Φανουρίου 99,Ιλιον, ώρα 8.00 μμ


Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.