Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ : Εκδήλωση Ευαισθητοποίησης για το Διαδύκτιο «Μην κλικάρεις.. ΕΝ ΛΕΥΚΩ»
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2017

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ : Εκδήλωση Ευαισθητοποίησης για το Διαδύκτιο «Μην κλικάρεις.. ΕΝ ΛΕΥΚΩ»Ο Δήμος Αγίων Αναργύρων Καματερού σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Γ' Αθήνας, το ΚΕΠ Υγείας του ΕΔΔΥΠΠΥ και το Ελληνικό Κέντρο Ασφαλούς Διαδικτύου του ΙΤΕ διοργανώνουν καμπάνια που τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, 'Έρευνας και Θρησκευμάτων με τίτλο:
«Μην κλικάρεις εν λευκώ»

Την Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 18:00
Στο Πάρκο Ανακύκλωσης, Λεωφ. Δημοκρατίας 61,  Άγιοι Ανάργυροι.
Ομιλητής: Γεώργιος Κορμάς, Ιατρός, Εκπρόσωπος Ελληνικού Κέντρου Ασφαλούς Διαδικτύου Saferinternet4kids.
Σκοπός της καμπάνιας είναι η ενημέρωση των εκπαιδευτικών, των γονέων, των παιδιών αλλά και άλλων επαγγελματιών σε Θέματα ασφαλούς & δημιουργικού Διαδικτύου.


Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …


Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.