Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Εκπαιδευτικό πρόγραμμα "Κυκλοφορώ με Ασφάλεια" στο Άλσος Περιστερίου
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2017

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα "Κυκλοφορώ με Ασφάλεια" στο Άλσος Περιστερίου

Ο Δήμος Περιστερίου σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας - ΙΟΑΣ «Πάνος Μυλωνάς» θα πραγματοποιήσει το εκπαιδευτικό πρόγραμμα κυκλοφοριακής αγωγής για τους μαθητές της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης "Κυκλοφορώ με Ασφάλεια", το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2017, ώρες 12:00-20:00 στο Άλσος Περιστερίου. Είσοδος Ελεύθερη!
Η δράση θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας, όπου τα παιδιά των νηπιαγωγείων και δημοτικών σχολείων, υπό την εποπτεία και την καθοδήγηση των παιδαγωγών, κατανοούν τους βασικούς κανόνες κυκλοφοριακής αγωγής με ευχάριστο τρόπο και ενεργή συμμετοχή.


Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.