Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: ΔΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ: ΔΙΕΞΟΔΟΣ: Πρόγραμμα Υποστήριξης Οικογένειας - Ομάδα Γονέων
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2017

ΔΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ: ΔΙΕΞΟΔΟΣ: Πρόγραμμα Υποστήριξης Οικογένειας - Ομάδα Γονέων

Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας του Δήμου Αχαρνών  "Διέξοδος" ενημερώνει ότι, στα πλαίσια του Προγράμματος Υποστήριξης της Οικογένειας, πρόκειται να υλοποιήσει μία Ομάδα Γονέων 8 δίωρων συναντήσεων με γονείς παιδιών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.
Οι συναντήσεις  θα  πραγματοποιηθούν στο χώρο του Κέντρου κατά τις εξής ημερομηνίες:
12, 26,  Οκτωβρίου, 02, 09, 16, 23 Νοεμβρίου και 07, 14 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 17:00 – 19:30.
Ενδεικτικά, τα θέματα που θα διαπραγματευτούμε σ’ αυτές τις συναντήσεις αφορούν στην αποτελεσματική επικοινωνία με τη μέθοδο της ενεργητικής ακρόασης, στην έκφραση των δύσκολων συναισθημάτων, στην ενίσχυση της αυτοεκτίμησης των παιδιών, στη διαχείριση των ενδοοικογενειακών συγκρούσεων, στην πρόληψη των εξαρτητικών συμπεριφορών και γενικότερα σε προβληματισμούς, αγωνίες και δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι γονείς στην καθημερινή συνδιαλλαγή με τα  παιδιά τους.
Η συγκεκριμένη θεματολογία αποτελεί προστατευτικό προληπτικό παράγοντα και για την αποτροπή εκδήλωσης παρεκκλινουσών συμπεριφορών, όπως η χρήση εξαρτησιογόνων ουσιών και εξαρτητικών συμπεριφορών (διαδίκτυο, διατροφικές διαταραχές κλπ.).
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στη συντονίστρια του Προγράμματος κ. Κευγά Αργυρώ, Ψυχολόγο, Στέλεχος Πρόληψης στο τηλέφωνο του Κέντρου: 210- 2409015  καθημερινά από τις 09.00-14.30.
Ο μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων είναι 15 άτομα.
Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνουν δεκτές ως και την Δευτέρα  09  Οκτωβρίου  2017 μέσω τηλεφώνου ή μέσω της ιστοσελίδας: www.diexodosacharnes.gr,  αιτήματα βοήθειας, ομάδες γονέων παιδιών. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Θα δοθούν Βεβαιώσεις παρακολούθησης στο τέλος της Ομάδας.
Οι υπηρεσίες παρέχονται δωρεάν.




Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.