Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Λειτουργία Κοινωνικού Φροντιστηρίου Δήμου Ιλίου για τη σχολική χρονιά 2017 - 2018
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2017

Λειτουργία Κοινωνικού Φροντιστηρίου Δήμου Ιλίου για τη σχολική χρονιά 2017 - 2018

Ο Δήμος Ιλίου, με στόχο τη στήριξη των οικονομικά αδύναμων μαθητών, συνεχίζει τη λειτουργία του Κοινωνικού του Φροντιστηρίου για την σχολική χρονιά 2017 – 2018, παρέχοντας δωρεάν μαθήματα διδακτικής ενίσχυσης.
Δικαιούχοι του Κοινωνικού Φροντιστηρίου είναι μαθητές και απόφοιτοι Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Ιλίου, με κύριο κριτήριο ένταξης των ενδιαφερομένων στο πρόγραμμα το οικογενειακό εισόδημα, λαμβάνοντας παράλληλα υπόψη παράγοντες, όπως η οικογενειακή κατάσταση, τα κοινωνικά προβλήματα, οι αναπηρίες και τα προβλήματα υγείας. Τα οικονομικά κριτήρια είναι τα εξής:
 
Μέλη Οικογένειας
Εισόδημα
2 μέλη
15.000€
3 μέλη
16.000€
4 μέλη και άνω
18.000€







 Τα τμήματα είναι 12μελή, για το λόγο αυτό θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Οι αιτήσεις εξετάζονται από αρμόδια επιτροπή, ενώ τα τμήματα πρόκειται να ξεκινήσουν τον Οκτώβριο. Κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς, δύναται να αξιολογηθούν νέες αιτήσεις μόνο κατ’ εξαίρεση και εφόσον συντρέχουν σοβαροί λόγοι.
Οι αιτήσεις εγγραφής θα υποβάλλονται από 05.09.2017 έως 29.09.2017
Το προσφερόμενο εκπαιδευτικό πρόγραμμα είναι συνάρτηση της συμμετοχής και των ειδικοτήτων των εθελοντών καθηγητών.
Οι εκπαιδευτικοί που επιθυμούν να στηρίξουν αυτήν την κοινωνική δράση παρακαλούνται να υποβάλλουν σχετική αίτηση, προσκομίζοντας αντίγραφα τίτλων σπουδών ή αποδεικτικά τυπικών και ουσιαστικών προσόντων.
Περισσότερες πληροφορίες , δικαιολογητικά και έντυπα στην ιστοσελίδα του Δήμου Ιλίου (κλικ εδώ)



Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.