Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: 2η Μουσική Ιλιάδα στον Δήμο Ιλίου - Διαγωνισμός μουσικής σύνθεσης, στίχου και ερμηνείας
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2017

2η Μουσική Ιλιάδα στον Δήμο Ιλίου - Διαγωνισμός μουσικής σύνθεσης, στίχου και ερμηνείας

Μετά την επιτυχία της προηγούμενης χρονιάς, ο Δήμος Ιλίου διοργανώνει τη 2η Μουσική Ιλιάδα, έναν διαγωνισμό μουσικής σύνθεσης, στίχου και ερμηνείας για νέους δημιουργούς, άνω των 18 ετών, οι οποίοι παρουσιάζουν για πρώτη φορά το έργο τους, με την προϋπόθεση οι στίχοι των τραγουδιών τους να είναι στην Ελληνική γλώσσα.
Όσοι πιστεύουν ότι η δημιουργία τους αξίζει να ακουστεί και να επιβραβευτεί, μπορούν να συμμετέχουν στον μεγάλο μουσικό διαγωνισμό που διοργανώνει ο Δήμος Ιλίου δηλώνοντας συμμετοχή έως και το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017 αποκλειστικά ηλεκτρονικά μέσω της ειδικά διαμορφωμένης ιστοσελίδας www.songcontest.gr.
Η Κριτική Επιτροπή θα επιλέξει τα τραγούδια που θα διαγωνιστούν στη 2η Μουσική Ιλιάδα, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2017, στις 7:00 μ.μ., στο Θέατρο «Μελίνα Μερκούρη», όπου οι παρευρισκόμενοι θα αναδείξουν τους τελικούς νικητές, ψηφίζοντας μέσα από ειδική διαδικτυακή πλατφόρμα που θα λειτουργήσει εκείνη τη βραδιά

Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.