Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: ΔΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ: Διαχείριση αδέσποτων ζώων
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Πέμπτη 20 Ιουλίου 2017

ΔΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ: Διαχείριση αδέσποτων ζώων

Ο Δήμος Αχαρνών  ενημερώνει ότι το Τμήμα Αγροτικής Παραγωγής και Τουριστικής Ανάπτυξης της Διεύθυνσης Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης έχει υπό την αρμοδιότητά του τη διαχείριση των αδέσποτων ζώων συντροφιάς.

τηλέφωνο επικοινωνίας: 213 2072 383
(τις εργάσιμες ημέρες και ώρες)
Η διαχείριση των αδέσποτων ζώων συντροφιάς γίνεται σε συνεργασία με το Διαδημοτικό Κέντρο Περίθαλψης Αδέσποτων Ζώων (ΔΙ.ΚΕ.Π.Α.Ζ.), υπηρεσία του Περιβαλλοντικού Συνδέσμου Δήμων Αθήνας - Πειραιά (ΠΕΣΥΔΑΠ) του οποίου ο Δήμος Αχαρνών είναι μέλος.
(τηλέφωνο επικοινωνίας στο 210-4015451 - εσωτ. 3).
Σε περίπτωση που εντοπίσετε τραυματισμένο ζώο ή θεωρείτε ότι ένα αδέσποτο ζώο χρήζει βοήθειας, παρακαλούμε ενημερώστε μας τηλεφωνικά ώστε να προβούμε στις απαραίτητες ενέργειες, όπως ο Νόμος ορίζει.Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …


Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.