Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Οριστικά αποτελέσματα εγγραφών και επανεγγραφών στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Ιλίου
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Παρασκευή 28 Ιουλίου 2017

Οριστικά αποτελέσματα εγγραφών και επανεγγραφών στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Ιλίου

Ανακοινώθηκαν τα οριστικά αποτελέσματα εγγραφών και επανεγγραφών βρεφών και νηπίων στους Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δήμου Ιλίου, για το σχολικό έτος 2017 – 2018.
Οι οριστικοί πίνακες βρίσκονται αναρτημένοι στην ιστοσελίδα του Δήμου Ιλίου (http://www.ilion.gr) στον τομέα των Παιδικών & Βρεφονηπιακών Σταθμών  (http://www.ilion.gr/web/guest/paidikoi), στον οποίο οδηγείται κανείς επιλέγοντας το αντίστοιχο εικονίδιο (banner) από την αρχική σελίδα.
Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινήσεις, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στη Διεύθυνση Προσχολικής Αγωγής και συγκεκριμένα στην Προϊσταμένη κυρία Ακίνδυνη Κρητικού στο τηλέφωνο 2132030178, Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες από 8:00 έως 14:00

 Οριστικά αποτελέσματα 


Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.