Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: ΔΗΜΟΣ ΑΙΓΑΛΕΩ : ΕΞΟΡΜΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΜΟΡΦΗ - ΚΑΘΑΡΗ ΠΟΛΗ
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Παρασκευή 5 Μαΐου 2017

ΔΗΜΟΣ ΑΙΓΑΛΕΩ : ΕΞΟΡΜΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΜΟΡΦΗ - ΚΑΘΑΡΗ ΠΟΛΗ

Το Σάββατο 13/05/2017 ο Δήμος μας στο πλαίσιο των ΕΞΟΡΜΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΟΜΟΡΦΗ - ΚΑΘΑΡΗ ΠΟΛΗ, συνεχίζει με εσάς στο πλευρό του, τον καθαρισμό του Άλσους (Μπαρουτάδικο) και τους δρόμους περιμετρικά από αυτό.
Η προστασία του περιβάλλοντος έχει καθοριστική σημασία για την ποιότητα ζωής, γι’ αυτό ας συμβάλλουμε, όλοι μαζί, να διατηρήσουμε το περιβάλλον καθαρό.
Ζητάμε τη συνδρομή των κατοίκων της περιοχής, των σχολείων, του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων, των Εθελοντών Διασωστών, του Συλλόγου «Φίλοι του Πυριτιδοποιείου» καθώς και των Πολιτιστικών – Αθλητικών Συλλόγων με συγκέντρωση στις 8 το πρωί του Σαββάτου 13/05/2017 στην κεντρική είσοδο του Άλσους στην Ιερά Οδό.
Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΔΗΜΟ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΟ!

Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.