Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: ΔΗΜΟΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ: Αγώνας Βόλεϊ Παλαιμάχων αθλητών των ΟΣΦΠ και ΠΑΟ
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Παρασκευή 12 Μαΐου 2017

ΔΗΜΟΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ: Αγώνας Βόλεϊ Παλαιμάχων αθλητών των ΟΣΦΠ και ΠΑΟ

“Παλαίμαχοι και εν ενεργεία άσσοι του 'Βόλεϊ συναντιούνται για κάλο σκοπό” 
Ο Δήμος Πετρούπολης έχει την χαρά να σας προσκαλέσει στον αγώνα που διοργανώνει στα πλαίσια της Αθλητικής Άνοιξης μεταξύ των κόκκινων – πράσινων, πράσινων - κόκκινων   (Παλαιμάχων  αθλητών των ΟΣΦΠ και ΠΑΟ), στέλνοντας μήνυμα κατά της βίας στα γήπεδα.
Την Δευτέρα 15 Μαΐου και ώρα. 19.30 μ.μ στο Κλειστό Γυμναστήριο “Ν. Παξιμαδάς” , η Ιστορία του Ελληνικού Βόλεϊ  μπλοκάρει  και  καρφώνει τη βία, πασάρει βοήθεια και δείχνει την άμυνα της στα κοινωνικά προβλήματα. 
Σκοπός της σπουδαίας αυτής διοργάνωσης είναι η συλλογή  τροφίμων ή και ειδών πρώτης ανάγκης που θα διατεθούν στην  Δημοτική Αποθήκη Τροφίμων του Δήμου Πετρούπολης.
Θα είμαστε όλοι στην εκδήλωση που ο Αθλητισμός συναντά την αλληλεγγύη.
ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ
Ραδιοφωνικός παραγωγός Πάρις Γκαγκαδέλης
dj Elaya
Οργάνωση
Δήμος Πετρούπολης
Τμήμα Αθλητισμού



Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.