Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Summer Camp στην Τεχνόπολη
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Πέμπτη 11 Μαΐου 2017

Summer Camp στην Τεχνόπολη

Μια ξεχωριστή καλοκαιρινή εμπειρία για δημιουργική απασχόληση, ψυχαγωγία, πολύ παιχνίδι και ακόμα περισσότερο κέφι περιμένει τους μικρούς μας φίλους, από τις 19 Ιουνίου έως τις 14 Ιουλίου 2017, στο Summer Camp στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων.
Για τέσσερις εβδομάδες, η Τεχνόπολη και το Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου, σε συνεργασία με το εργαστήριο παραστατικών τεχνών Artfygio-Τεχνών το Καταφύγιο, διοργανώνουν το πιο πλούσιο εκπαιδευτικό πρόγραμμα του καλοκαιριού, με συναρπαστικές εφευρέσεις, εργαστήρια εκπαιδευτικής ρομποτικής, video animation, ζωγραφική, χορό και όχι μόνο...
Για παιδιά από 6 έως 12 ετών, από τις 8.00 το πρωί ως τις 4.00 το απόγευμα!
Το Summer Camp περιλαμβάνει τέσσερις περιόδους, με διαφορετικές θεματικές ανά εβδομάδα:
-Την 1η εβδομάδα (19-23 Ιουνίου), με θέμα «Μαγεία κι εφευρέσεις», μαθαίνουμε τα πάντα για τα καιρικά φαινόμενα, ξανα...ανακαλύπτουμε τον τροχό, μελετάμε τον κύκλο της ζωής, τ’ αστέρια και άλλα πολλά... «ανεξήγητα» που μπορούν να εξηγηθούν από τη φύση και την επιστήμη.
-Τη 2η εβδομάδα (26-30 Ιουνίου), με θέμα «Τέχνες και μικροί καλλιτέχνες», τα παιδιά πειραματίζονται με διαφορετικά υλικά, μυούνται στα μυστικά της κινούμενης εικόνας και φτιάχνουν τη δική τους ταινία μικρού μήκους animation. Παράλληλα, ασχολούνται με τις τέχνες και άλλους τρόπους προσωπικής έκφρασης: τη ζωγραφική, τη γλυπτική, ακόμα και τη μαγειρική!
-Την 3η εβδομάδα (3-7 Ιουλίου), με θέμα «Ρομπότ και πειράματα», παίζουμε με τις επιστήμες και τις νέες τεχνολογίες. Συναρμόλογούμε και προγραμματίζουμε ρομποτάκια σε εργαστήρια εκπαιδευτικής ρομποτικής, μαθαίνουμε για τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας ενώ κάνουμε χημικά πειράματα, μέχρι και ...εκρήξεις!
-Την 4η εβδομάδα (10-14 Ιουλίου), με θέμα «Σώμα και κίνηση», μέσα από δημιουργικές δραστηριότητες, πολύ χορό και γυμναστική ανακαλύπτουμε το σώμα μας, μαθαίνουμε να τρώμε σωστά και να ζούμε καλύτερα.
Σύντομα περισσότερες πληροφορίες. Stay tuned!
Πληροφορίες
213 0109325, 213 010 9300
(Δευτέρα-Παρασκευή: 11.00-16.00)
gasmuseum@athens-technopolis.gr


Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.