Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Απονομή βραβείων ΥΠΑΤΙΑ, στο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Αθηναίων
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Παρασκευή, 3 Μαρτίου 2017

Απονομή βραβείων ΥΠΑΤΙΑ, στο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Αθηναίων

Το βραβείο ΥΠΑΤΙΑ, απονέμει την Κυριακή 5 Μαρτίου, σε τρεις σημαίνουσες γυναίκες των γραμμάτων και του πολιτισμού, η  Αντιδήμαρχος Εμπορίου Ανάπτυξης & Διαχείρισης Κοινόχρηστων Χώρων κ. Νέλλη Παπαχελά σε ειδική εκδήλωση στο Πνευματικό Κέντρο του δήμου Αθηναίων, στην αίθουσα Αντώνης Τρίτσης. 
Συγκεκριμένα, θα τιμηθούν οι εξής κατ’ αλφαβητική σειρά:
1. Δρ. Nadine Guilhou, Διδάσκουσα και Ερευνήτρια του Πανεπιστημίου Montpellier III – Paul Valéry, Ερευνήτρια του CNRS, Μέλος της Ευρωμεσογειακής Ακαδημίας Τεχνών και Επιστημών, από τις  σπουδαιότερες εν ζωή Γαλλίδες Αιγυπτιολόγους.
2. Δρ. Mona Haggag, Καθηγήτρια Ελληνορωμαϊκής Αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου της Αλεξάνδρειας, Πρόεδρο της Αρχαιολογικής Εταιρείας της  Αλεξάνδρειας, η σπουδαιότερη εν ζωή Αρχαιολόγος Ελληνορωμαϊκής Περιόδου στην Αίγυπτο.
3. Δρ. Αλίκη Μαραβέλια: Πρόεδρος & Ιδρύτρια του Ελληνικού Ινστιτούτου Αιγυπτιολογίας, Καθηγήτρια Αιγυπτιολογίας και Αρχαίας Αιγυπτιακής Γραμματικής του Λαϊκού Πανεπιστημίου Αθηνών, η σπουδαιότερη σύγχρονη Ελληνίδα Αιγυπτιο­λόγος και Αρχαιοαστρονόμος.
Τα βραβεία ΥΠΑΤΙΑ που απονέμονται κάθε χρόνο γιορτάζοντας την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, καθιερώθηκαν από το Σύνδεσμο Ελληνίδων Επιστημόνων (ΣΕΕ) που έχει ως μέλη του Ελληνίδες αποφοίτους Πανεπιστημίων, μεταξύ των οποίων Μέλη της Κυβέρνησης, του Εθνικού και του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, καθώς και διακεκριμένες Καθηγήτριες σε ελληνικά και ξένα Πανεπιστήμια.
Τα φετινά βραβεία απονέμονται σε τρεις γυναίκες από τρεις διαφορετικές χώρες της Μεσογείου, οι οποίες με το έργο και το ήθος τους προάγουν τα ανθρωπιστικά ιδεώδη, υψώνοντας γέφυρες μεταξύ πολιτισμών, ηπείρων και ανθρώπων, σεβόμενες ταυτόχρονα το μεγαλείο δύο αρχαίων πολιτισμών, του αιγυπτιακού και του ελληνικού.
Η εκδήλωση συνδιοργανώνεται με τον Οργανισμό Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ).
Πνευματικό Κέντρο Δήμου Αθηναίων, αίθουσα Αντώνης Τρίτσης: Ακαδημίας 50
Ώρα: 18.00-21.00


Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.