Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Εβδομάδα αγάπης στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Αιγάλεω
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Τρίτη, 14 Μαρτίου 2017

Εβδομάδα αγάπης στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Αιγάλεω

Η Διεύθυνση Παιδικών Σταθμών του Δήμου Αιγάλεω σας προσκαλεί να συμμετέχετε στην '' Εβδομάδα Αγάπης ΄΄ από 03/04/17 έως 07/04/17 στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου καθώς και στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στις 15 Μαΐου στο '' Ελληνικό Μολύβι ΄΄ με σκοπό την στήριξη της ΄΄ Κιβωτού του κόσμου '' .
Σε κάθε παιδικό σταθμό από 03/04/17 έως 07/04/17 θα δημιουργηθεί ένα μικρό παζάρι όπου τα παιδιά και οι γονείς, αλλά και οι φίλοι και γνωστοί των παιδιών και των γονιών  θα είναι οι κύριοι πρωταγωνιστές.
Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν, θα δοθούν στην "Κιβωτό του κόσμου" σε μία εκδήλωση που θα γίνει για όλους τους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου τη Δευτέρα 15 Μαΐου στις 18:00 στο Κέντρο Πολιτισμού "Ελληνικό Μολύβι" (Ιερά Οδός 154 & Νάξου)Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.