Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: ΔΗΜΟΣ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ: Δημοτικό Σχολικό Τουρνουά Ποδοσφαίρου
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Παρασκευή, 10 Μαρτίου 2017

ΔΗΜΟΣ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ: Δημοτικό Σχολικό Τουρνουά Ποδοσφαίρου

 Η Δ/νση Νεολαίας, Αθλητισμού & Πολιτιστικών Υπηρεσιών του Δήμου Χαϊδαρίου, ανακοίνωσε  ότι την Κυριακή 12 Μαρτίου 2017, θα ξεκινήσει το «Δημοτικό Σχολικό τουρνουά Ποδοσφαίρου», μια πρωτοβουλία του Δήμου Χαϊδαρίου, που θα πραγματοποιηθεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.
  Για την συμμετοχή στο Τουρνουά κάθε σχολείο οφείλει να συγκροτήσει 25 μελή (το ανώτερο) αντιπροσωπευτική ομάδα μαθητών (και μαθητριών εάν το επιθυμούν) η όποια θα συνοδεύεται από εκπρόσωπο του σχολείου (Καθηγητή Φυσικής Αγωγής ή Εκπαιδευτικό ή μέλος του Συλλόγου Γονέων και κηδεμόνων).
  Οι αγώνες του Τουρνουά θα διεξάγονται Κυριακές πρωί στο γήπεδο «ΤΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ». Ο τρόπος (σύστημα) διεξαγωγής των αγώνων θα σας γνωστοποιηθεί αμέσως μετά τη λήξη της προθεσμίας συμμετοχής των σχολείων.
Δείτε εδώ περισσότερες πληροφορίες  για τι το ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ


Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.