Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο: Πρόγραμμα συμμετοχικών αναγνώσεων «Ας διαβάσουμε την Οδύσσεια»
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2017

Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο: Πρόγραμμα συμμετοχικών αναγνώσεων «Ας διαβάσουμε την Οδύσσεια»

Πρόγραμμα συμμετοχικών αναγνώσεων 
«Ας διαβάσουμε την Οδύσσεια»

 Κυριακή 19 Φεβρουαρίου: Ραψωδίες γ και δ

Αίθουσα 27
 Το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο σας προσκαλεί σε μια διαφορετική ανάγνωση της Οδύσσειας, με συνοδεία αρχαίας λύρας και τη δυνατότητα να γίνετε για λίγο ραψωδός!
Δύο ραψωδίες κάθε μήνα θα παρουσιάζονται από τον μουσικοσυνθέτη Δρ Νίκο Ξανθούλη, αλλά και όσους από τους επισκέπτες επιθυμούν να συμμετέχουν στη δημόσια ανάγνωση, ανακαλύπτοντας τα μυστικά της προσωδίας. Η μετάφραση που θα χρησιμοποιηθεί είναι του Ζήσιμου Σίδερη. Η διάρκεια των αναγνώσεων είναι δύο ώρες και πραγματοποιείται την τελευταία Κυριακή του μήνα.
Εκτάκτως για αυτό τον μήνα, λόγω του τριημέρου της Καθαρής Δευτέρας, η ανάγνωση των ραψωδιών γ και δ θα γίνει την  Κυριακή 19 Φεβρουαρίου και ώρα 11 π.μ..
Ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος (30) και απαιτείται τηλεφωνική κράτηση. Η κράτηση θέσης ισχύει έως 15 λεπτά πριν την έναρξη. Οι επισκέπτες που επιθυμούν να συμμετέχουν στην ανάγνωση, μπορούν να το δηλώσουν στην τηλεφωνική κράτηση και να προμηθευτούν το απόσπασμα που θα διαβάσουν κατά την προσέλευσή τους στις Πληροφορίες του Μουσείου. Η συμμετοχή στη δράση είναι δωρεάν.
 Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο
 Πατησίων 44, Αθήνα 10682
Τηλ: 213 214 4891
 Fax: 210 8213573
Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα 13:00-20:00, Τρίτη-Κυριακή 09:00-16:00


Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.