Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Έναρξη νέων τμημάτων ξένων γλωσσών και πληροφορικής στο Δημοτικό Κέντρο Επιμόρφωσης Δήμου Κορυδαλλού
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2016

Έναρξη νέων τμημάτων ξένων γλωσσών και πληροφορικής στο Δημοτικό Κέντρο Επιμόρφωσης Δήμου Κορυδαλλού

Το «Δημοτικό Κέντρο Επιμόρφωσης Κορυδαλλού», που απευθύνεται σε ενήλικες, ανακοινώνει τη δημιουργία νέων τμημάτων και την έναρξη μαθημάτων Αγγλικών, Ισπανικών, Ιταλικών και Πληροφορικής.
Στην Πληροφορική θα δημιουργηθούν και ταχύρυθμα τμήματα στις ενότητες Word/ Excel/ Internet/ Power Point/ Access/ Windows.
Για πληροφορίες και εγγραφές, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην γραμματεία του ΔΗΚΕΠΙ, Ζάππα 1, (έναντι Σινέ Παράδεισος), Δευτέρα έως Πέμπτη, 09.00 – 13.00, τηλέφωνο 210-4956717.


Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.