Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Εκδήλωση στην Παιδική-Εφηβική Βιβλιοθήκη για την Παγκόσμια Ημέρα Δικαιωμάτων του Παιδιού
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2016

Εκδήλωση στην Παιδική-Εφηβική Βιβλιοθήκη για την Παγκόσμια Ημέρα Δικαιωμάτων του Παιδιού

Ο Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του δήμου Αθηναίων οργανώνει εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Δικαιωμάτων του Παιδιού με θέμα «Πρόσωπο με πρόσωπο με τα παιδικά πορτραίτα».
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 20 Νοεμβρίου από τις 11.00 έως τις 12.30 στην Παιδική – Εφηβική Βιβλιοθήκη στο Πάρκο για το Παιδί και τον Πολιτισμό (Λάμψα & Τριφυλίας, πρώην ΚΑΠΑΨ) και εντάσσεται στο πλαίσιο των δράσεων «Η Πινακοθήκη πηγαίνει στη Βιβλιοθήκη».
Θα ακούσουμε  τις ιστορίες της Μαλάλα και του Ικμπάλ,  δυο παιδιών που  τόλμησαν να υψώσουν τις φωνές τους, διεκδικώντας το δικαίωμα στην ελευθερία και την εκπαίδευση.
Θα ανακαλύψουμε τα παιδικά πορτραίτα στα έργα της Πινακοθήκης του Δήμου Αθηναίων και θα φτιάξουμε ιστορίες με πρωταγωνιστές τα ίδια τα παιδιά και τα δικαιώματά τους.
Τέλος, με  έμπνευση  από τα  έργα θα περιηγηθούμε μέσα σ’ ένα εικαστικό ταξίδι χρωμάτων και διαφορετικών υλικών ανακαλύπτοντας την τέχνη.
Με τη βοήθεια των μουσειοπαιδαγωγών της Δημοτικής Πινακοθήκης Στέισυ Βεντούρα & Έφης  Τσουλουχοπούλου.
Για παιδιά 7-12 ετών
Με προεγγραφή
Παιδική-Εφηβική Βιβλιοθήκη Δήμου Αθηναίων: Πάρκο για το Παιδί & τον Πολιτισμό (πρώην ΚΑΠΑΨ), Λάμψα & Τριφυλλίας, Αμπελόκηποι, τηλ. Επικ. 210-6929736
email: paidikilibrary@gmail.com


Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.