Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Ενημερωτική εκδήλωση: "Μύθοι & Αλήθειες για τα Αντιβιοτικά & τα Εμβόλια"
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2016

Ενημερωτική εκδήλωση: "Μύθοι & Αλήθειες για τα Αντιβιοτικά & τα Εμβόλια"

Η Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής και το Τμήμα Προστασίας και Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας, σε συνεργασία με το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων (ΕΔΔΥΠΠΥ), την Ελληνική Εταιρεία Χημειοθεραπείας (ΕΕΧ), την Ελληνική Εταιρεία Λοιμώξεων (ΕΕΛ) και τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών (ΙΣΑ), πρόκειται να πραγματοποιήσουν ενημερωτική εκδήλωση με θέμα:
 "Μύθοι & Αλήθειες για τα Αντιβιοτικά & τα Εμβόλια" την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2016 και ώρα 6.00μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου Αχαρνών.
Σκοπός της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση των συμπολιτών μας, για τη μείωση της κατάχρησης των αντιβιοτικών, η οποία έχει οδηγήσει, ιδιαίτερα στη χώρα μας, σε επικίνδυνη αύξηση της αντοχής των μικροβίων.
Ομιλήτρια: Κατερίνα Μασγάλα, Παθολόγος - Λοιμωξιολόγος,
Επιμελήτρια Α΄ Κωνσταντοπούλειο Γ.Ν. Ν.Ιωνίας.Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.